• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin met kruipende baby - Licht

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Groen, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 62 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord met Kruipende Baby Licht - Huren

  Feest, want de kleine spruit is geboren! Maar waar tover je even zo snel een geboortebord vandaan? Juist, via geboortebord-huren.nl. Wij hebben het grootste aanbod in geboorteborden verhuur en zijn altijd in de buurt. Onze geboorteborden leveren wij compleet af. Dat betekend inclusief naam, paal en instructiekaart. 

  Reserveren kan eenvoudig via ons real-time voorraadbeheer systeem. Zet snel jouw reservering in ons systeem en wees verzekerd van een leuk en uniek geboortebord. 

  De minimale huurperiode voor een geboortebord huren is 10 dagen (= € 25,00). De kraamvisite kan dan ook het geboortebord met de kruipende baby komen bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal

  ✔ Ruim aanbod geboorteborden

  ✔ Naambordje met naam

  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Kruipende Baby Licht 

  Geboorteborden bezorgen is voor ons geen enkel probleem. Kies eenvoudig uit één van onze twee bezorgmethodes en wij zorgen dat het geboortebord wordt geleverd op het door u aangegeven adres. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Kruipende Baby Licht 

  Ophalen behoort ook tot één van de mogelijkheden. Op onze locatie in Hengevelde kunt u zelf het bord komen ophalen en terugbrengen, zonder extra kosten uiteraard. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Hulp nodig?