• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Versiering 25 jaar

  Binnenkort iemand die zijn of haar 25e jarige verjaardag gaat vieren? Bekijk ons versieringsassortiment voor 25 jaar. Bestel deze versiering eenvoudig mee naast het huren van een opblaasfiguur. Al onze versieringsartikelen worden voor een scherpe prijs aangeboden! 

  Bekijk hieronder ons 25 jaar versieringsassortiment en bestel extra versiering voor in de tuin. Vlaggetjes en ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, wij bieden alles aan tegen een scherpe prijs!


  Versiering verjaardag 25 jaar kopen 

  Naast ons versieringsassortiment voor een 50e verjaardag of een geboorte, beschikken wij ook over versieringsartikelen voor 25 jaar. Bij een halve Abraham of Sarah in de tuin hoort ook uiteraard wat extra versiering. Voor een paar euro extra heb je de tuin binnen no-time extra leuk versierd. Kies bijvoorbeeld voor een mooi huldeschild met 25 jaar erop. Dit is de perfecte decoratie voor een deur of raam. Het huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje, zodat het huldeschild prima buiten opgehangen kan worden. 

  Op zoek naar versiering voor een verjaardag, maar mis je iets in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij gaan kijken of we wat voor jullie kunnen regelen. 

   

  Hulp nodig?