• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Sarah huren

  Een Sarah pop huren voor iemand die 50 jaar wordt? Zoek dan niet verder, je bent hier op de juiste plek! Party Verhuur Twente beschikt over een leuk en divers aanbod van opblaasbare Sarah's. Onze opblaasfiguren leveren wij inclusief transporttas, blower, grondpinnen, scheerlijnen, opzethandleiding en een leeftijdsbanner naar keuze.

  Bekijk hieronder al onze Sarah poppen en reserveer snel uw favoriete Sarah voordat het te laat is!


  Sarah Feestend (4 meter)

  Opzoek naar een eyecatcher? Kies de Sarah Feestend, met haar 4 meter hoogte, zeker 1 van de grootste poppen in ons assortiment.
  39,99 (3 dagen)

   

   

  Sarah pop zelf afhalen op onze locatie in Twente

  Een leuke Sarah pop huren en afhalen op onze locatie in Hengevelde is 7 dagen per week mogelijk! Van maandag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Naast onze vaste ophaaltijden hebben we overdag ook een aantal tijdsblokken beschikbaar. Bekijk hiervoor de winkelwagen en selecteer uw gewenste tijd. 

   

  Sarah pop huren en laten bezorgen

  Een Sarah pop huren kan, als je weinig tijd hebt, soms best lastig zijn. Als je geen tijd hebt om uw gereserveerde Sarah pop op onze locatie op te halen, bieden wij ook de mogelijkheid om deze Sarah te laten bezorgen op uw feestlocatie. Daarmee bespaard u veel tijd en moeite en daarnaast bent u verzekerd dat de pop stevig is bevestigd in de tuin van de jarige. Naast het huren van een Sarah is het ook mogelijk om uw spandoek bij ons te bestellen. Omdat wij standaard ontwerpen hebben, hoeft u zelf alleen de tekst en foto’s toe te voegen en ben je helemaal voorbereid op het feest! Uw spandoek wordt tegelijk geleverd met uw gereserveerde Sarah, makkelijker kan niet. Bij bezorging zal de Sarah aan het einde van de huurperiode weer netjes opgehaald worden. Hiervoor hoeft u zelf niet op locatie te zijn.

   

  Sarah pop huren 40 jaar? Of een Sarah pop huren voor een pensioen?

  Iemand die 50 jaar wordt verassen met een leuk opblaasfiguur is een echte traditie, maar tegenwoordig worden onze opblaasfiguren veel breder ingezet. Iemand in het bejaardentehuis verassen met haar verjaardag (70 jaar, 75 jaar, 80 jaar, 85 jaar, 90 jaar)? Het is bij ons allemaal mogelijk. Is er binnenkort een collega die jarig is of juist met pensioen gaat? Wij beschikken, naast onze Sarah modellen van 4 meter en hoger, ook over wat kleinere modellen. Zo hebben wij de Sarah Tiroler (2,5 meter hoog) in ons assortiment die perfect past in een lobby of receptie van een bedrijfspand. Maar ook de Sarah Cartoon (3,2 meter hoog) of de Sarah Ouwe Doos (2,5 meter hoog) zijn hiervoor geschikt. Ook voor andere leuke verassingen staan wij altijd open en denken we graag met jullie mee.

   

   

  Huurperiode Sarah pop huren

  Twijfel je over de huurperiode voor het huren van een Sarah pop? Wij zullen je een handje helpen. De meest voorkomende huurperiode voor het huren van een Sarah is 3 dagen. Dit houdt dus vaak in dat de pop 1 volledige dag in de tuin van de jarige staat. Op de 1ste dag van de huurperiode wordt de Sarah pop opgehaald en op de 3de dag van de huurperiode wordt de Sarah weer teruggebracht. Uiteraard is het ook mogelijk om de pop langer dan 3 dagen te huren. De kosten voor één extra dag is maar € 7,50 extra, super voordelig dus! Een extra dag kun je eenvoudig aangeven op de productpagina van uw favoriete Sarah pop. Hierbij geldt altijd: de 1ste en de laatste dag van de huurperiode wordt de Sarah pop opgehaald en weer teruggebracht.

   

  De voordelen voor het huren van een Sarah pop bij Party Verhuur Twente

  Er zijn meerdere aanbieders voor het huren van een opblaasbare Abraham pop. Er zijn genoeg redenen om voor Party Verhuur Twente te kiezen:

   

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews om de ervaring van andere klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Van het bedrukken van een spandoek tot een passend opblaasfiguur. Wij hebben het allemaal.
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. Bij ons betaal je nooit te veel. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
  6. Onze materialen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij regelen het!

  Veelgestelde vragen Sarah huren

  Wij beschikken over een real-time product beschikbaarheid systeem. Bij het kiezen van uw favoriete Sarah pop en gewenste huurperiode, ziet u direct of deze Sarah nog beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan ziet u direct welke vergelijkbare Sarah's nog wel beschikbaar zijn. Reserveer daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen!

  Nee, voor het huren van een Sarah opblaaspop betaal je geen borg.

  Zeker, dat is geen probleem. Al onze opblaaspoppen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PVC en kunnen prima in de regen staan. Ook de blower kan tegen regen.

  U wordt vriendelijk verzocht om de gehuurde materialen weer schoon in te leveren. Mochten materialen bij terugkomst erg vies zijn, dan kunnen we hier extra schoonmaak kosten voor in rekening brengen.

  Ja, onze opblaasfiguren kunnen in elke auto vervoerd worden. De opblaasbare Sarah wordt vervoerd in een transporttas, dit is te vergelijken met een weekendtas en weegt ongeveer 10-15 kilo.

  Party Verhuur Twente is flexibel en óók last minute is er van alles mogelijk. Het makkelijkst is om hiervoor te bellen. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina.
  Hulp nodig?