• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Huldeschild geboorte meisje

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Roze
  Inhouding verpakking 1 stuk

  Omschrijving

  Huldeschild Geboorte Meisje roze

  Deze grote roze huldeschilden zijn met 50 x 50 centimeter de perfecte decoratie aan deuren, ramen, op een muur, etc. Dit huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje. En omdat het geen sticker is kan dit huldeschild makkelijk met plakband of door middel van een touwtje opgehangen worden. Daarmee zijn ze ook herbruikbaar.

  Huur een geboortebord meisje in Enschede

  Om de geboorte te vieren, huurt u eenvoudig bij ons een geboortebord! Onze geboorteborden worden standaard geleverd inclusief naam. Bekijk ons assortiment onder 'Geboortebord Huren'.

  Geboortebord huren en laten bezorgen

  Naast het huren van een geboortebord en deze op te halen op onze locatie, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde geboortebord te laten bezorgen. En dit is mogelijk door heel Nederland (kijk op de website van onze partner www.geboortebord-huren.nl)! Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in èn uit elkaar gehaald kunnen worden.

  Het is ook erg eenvoudig om geboorte versiering mee te bestellen met uw gehuurde geboortebord. Deze wordt tegelijkertijd met uw favoriete geboortebord meegeleverd. Op die manier heeft u alles in één keer geregeld! Wel zo makkelijk!

  Grootste geboortebord verhuur in de regio

  Lang niet elk geboortebord is geschikt voor iedere situatie en daarom ben je opzoek naar een geboortebord verhuurbedrijf met een ruim en divers assortiment geboorteborden. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende geboorteborden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment in geboorteborden met een ooievaar, maar ook ludieke borden en bekende figuren. Zo grijp je nooit mis en ben je altijd verzekerd van een leuk en uniek geboortebord in de tuin.

  Bij speciale wensen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website! We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden om de geboorte zo speciaal mogelijk te maken.


  Hulp nodig?