• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Versiering

  Om de tuin van de jarige helemaal compleet te versieren hebben wij naast ons assortiment aan opblaasfiguren en spandoeken een leuk versieringsassortiment. Bestel eenvoudig leuke versieringsartikelen mee. Wij leveren deze versieringsartikelen tegelijk met uw gehuurde items.

  Bekijk hieronder ons versieringsassortiment en bestel extra versiering voor in de tuin. Vlaggetjes en ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, wij bieden alles aan tegen een scherpe prijs!   

   

  Versiering 50 jaar kopen 

  Is er binnenkort iemand die 50 jaar wordt? Dan ben je vast opzoek naar inspiratie om de tuin van de jarige even goed te versieren. Voor velen is 50 jaar een mooie mijlpaal en dat mag best even gevierd worden. Naast het huren van een leuk of ludiek opblaasfiguur, wil je ook dat de tuin extra goed opvalt. Dat is heel makkelijk te regelen met een aantal vlaggenlijnen 50 jaar en ballonnen van 50 jaar. Deze zijn eenvoudig bij te bestellen via elke productpagina. Daarnaast kun je voor inspiratie een kijkje nemen op deze assortimentspagina voor versiering. Onze versieringsartikelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. 

   

  Versiering geboorte kopen 

  Als er een kleintje geboren is dan ben je, naast een geboortebord, uiteraard ook opzoek naar geboorte versiering. Denk aan vlaggenlijnen, ballonnen maar ook bijvoorbeeld partytape. Voor een geboorte hebben wij het complete assortiment in huis om de tuin van de kersverse ouders goed te versieren. Twijfel niet langer en bestel direct een geboortebord met bijbehorende geboorte versiering. Wij leveren alles in één keer, dat scheelt jou weer een ritje naar de feestwinkel. 

   

  Versiering verjaardag 25 jaar kopen 

  Naast ons versieringsassortiment voor een 50e verjaardag of een geboorte, beschikken wij ook over versieringsartikelen voor 25 jaar. Bij een halve Abraham of Sarah in de tuin hoort ook uiteraard wat extra versiering. Voor een paar euro extra heb je de tuin binnen no-time extra leuk versierd. Kies bijvoorbeeld voor een mooi huldeschild met 25 jaar erop. Dit is de perfecte decoratie voor een deur of raam. Het huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje, zodat het huldeschild prima buiten opgehangen kan worden. 

  Op zoek naar versiering voor een verjaardag, maar mis je iets in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij gaan kijken of we wat voor jullie kunnen regelen. 

   

  Hulp nodig?