• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Bruidspaar huren

  Een bruidspaar in het zonnetje zetten? Wij hebben leuke opblaasfiguren die geschikt zijn voor een bruidspaar die zoveel jaar getrouwd zijn. Er zijn veel verschillende modellen met elkaar te combineren! Wij leveren onze opblaasfiguren inclusief transporttas, blower, grondpinnen, scheerlijnen, opzethandleiding en een hulde aan het bruidspaar banner.

  Bekijk hieronder al onze bruidspaar poppen of selecteer zelf de gewenste poppen om een bruidspaar te vormen. Reserveer snel via onze website voordat het te laat is. 


   

  Opblaasbaar bruidspaar huren en laten bezorgen 

  Een bruidspaar in aantocht? Of ze nu net gaan trouwen of bijvoorbeeld al 12,5 jaar bij elkaar zijn, wij hebben alle ingrediënten voor de perfecte verassing. Huur een opblaasbaar bruidspaar om het bruidspaar op een unieke wijze te verassen. 

  Bij ons heb je twee mogelijkheden als je ervoor kiest om een opblaasbaar bruidspaar te huren. Allereerst bieden wij de mogelijkheid om de poppen op onze locatie in Hengevelde op te halen. Heb je minder tijd tot je beschikking? Kies dan voor onze tweede optie. Wij hebben een eigen bezorgservice waarbij de gehuurde poppen ook direct worden geplaatst op de gewenste locatie. Zo heb je zelf geen omkijk naar het regelen van dit unieke cadeau. Wij zorgen er namelijk voor dat alles stevig wordt geplaatst en aan het einde van de huurperiode weer wordt opgehaald. Een verassing regelen was nog nooit zo makkelijk!

  Bruidspaar huren en zelf ophalen op onze locatie in Twente

  Zoals hierboven staat omschreven, bieden wij naast onze bezorgservice, ook de mogelijkheid om de opblaasbare poppen voor het bruidspaar zelf te komen ophalen op onze locatie in Hengevelde. Samen met familie en vrienden zet je het opblaasbare bruidspaar zo op! Wij leveren een handige instructiekaart bij de opblaasfiguren, waar stap voor stap staat uitgelegd hoe de poppen het beste geplaatst kunnen worden. Onze ophaaltijden zijn van maandag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 22:00 uur. In het weekend kunnen uw gehuurde materialen opgehaald worden tussen 10:00 uur en 22:00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

  Welke huwelijksjubilea zijn er en welke worden gevierd? 

  Je vraagt je natuurlijk af welke 'echte' huwelijksjubilea er zijn en wat de gebruikelijke momenten zijn om dit te vieren. Wij onderscheiden de volgende 6 mijlpalen:

  1. De houten bruiloft -> 5 jaar huwelijk
  2. De koperen bruiloft -> 12,5 jaar huwelijk
  3. Kristallen bruiloft -> 15 jaar huwelijk
  4. Zilveren bruiloft -> 25 jaar huwelijk
  5. Robijnen bruiloft -> 40 jaar huwelijk
  6. De Gouden bruiloft -> 50 jaar huwelijk 

  Naast bovenstaande huwelijken zijn er nog meerdere mijlpalen die gevierd kunnen worden, maar wij zien dat deze vaak het meest gevierd worden. Hoe leuk is het om zo'n mijlpaal te vieren met een verassing die niemand gaat verwachten? Juist, huur dus een opblaasbaar bruidspaar om bovenstaande huwelijken even goed te vieren. Voor elk huwelijk hebben wij een passend hulde aan het echtpaar banner. Deze is eenvoudig te kiezen op de productpagina van het opblaasbare bruidspaar. 

   

  De voordelen voor het huren van een opblaasbaar bruidspaar bij Party Verhuur Twente

  Er zullen vast meerdere aanbieders zijn die een opblaasbaar bruidspaar ter huur aanbieden. Er zijn genoeg redenen om voor ons te kiezen.

   

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews om de ervaring van onze klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Van het bedrukken van een spandoek tot een passend opblaasfiguur. Wij hebben het allemaal.
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. Bij ons betaal je nooit te veel. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
  6. Onze materialen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij regelen het!

  Veelgestelde vragen voor het huren van een opblaas bruidspaar

  Al onze opblaasfiguren en bijgeleverde materialen zijn waterbestendig. Het is dus geen probleem als het onverwachts gaat regenen.

  Wij beschikken over de volgende banners voor een huwelijk:
  • Hulde aan het echtpaar (kan gebruikt worden voor ieder jaartal)
  • Hulde aan het 12,5 jarig echtpaar
  • Hulde aan het 25 jarig echtpaar
  • Hulde aan het 40 jarig echtpaar
  • Hulde aan het 50 jarig echtpaar
  • Feestje
  • Gefeliciteerd

  De grootte van een opblaasfiguur in een transporttas kun je vergelijken met de grootte van een weekendtas. In principe kan dit in elke auto vervoerd worden. Bij het huren van een bruidspaar zul je dus in iedergeval ruimte moeten hebben voor 2 grote weekendtassen in de auto.

  Uiteraard is dat mogelijk! Mocht je zelf twee opblaasfiguren met elkaar willen combineren om op die manier een echtpaar te vormen, dan is dat ook mogelijk. Geef vervolgens in de bestelnotitie aan dat het gaat om een bruidspaar en welke hulde aan het echtpaar banner jullie er graag bij willen hebben. Dan regelen wij de rest.
  Hulp nodig?