• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Skytube huren

  Op zoek naar skytubes voor uw evenement? Perfect, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere skytubes die te huren zijn in maar liefst 8 verschillende kleuren. Wanneer u kiest voor het bezorgen van uw skytubes, dan plaatsen wij deze direct op de gewenste plek! 

  Bekijk hieronder onze skytubes en reserveer direct om verzekerd te zijn van een spectaculair evenement!


   

  Skydancer huren en laten bezorgen 

  Een skydancer huren voor uw bedrijfsopening, event of andere gelegenheid? Wij beschikken over meerdere skydancers die maarliefst een hoogte hebben van 6 meter. Onze skydancers zijn de echte eyecatchers op ieder evenement! Ze zijn te bestellen in meerdere kleuren: Blauw, Geel, Groen, Oranje, Paars, Rood, Wit en Zwart zodat u de skydancers in eigen bedrijfskleuren kan laten shinen. 

  Naast de mogelijkheid om onze skydancers op te halen op onze locatie in Hengevelde, bieden wij ook de mogelijkheid om de skydancers te laten bezorgen op feestlocatie. Dit kan super makkelijk zijn als je zelf nog veel andere dingen moeten regelen voor het evenement. Maak je geen zorgen, als je de skydancers door ons laat bezorgen plaatsen wij de skydancers direct op de juiste plek. Aan het einde van de huurperiode komen we deze ook netjes weer ophalen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite! Skydancers huren en laten bezorgen? Kies de juiste huurperiode en kies op de afrekenpagina voor bezorgen. Wij zorgen dat we op de afgesproken dag en tijd op locatie zijn om de skydancers te plaatsen. 

   

  Skydancers zelf ophalen op onze locatie in Twente

  Naast onze bezorgservice in omgeving Twente & Achterhoek is het uiteraard ook gewoon mogelijk om uw gehuurde skydancers op te komen halen in Hengevelde. Dit is 7 dagen per week mogelijk van maandag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Uiteraard zijn andere tijden mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina. Ophalen van uw gehuurde skydancers is GRATIS.

   

  Huurperiode Skytubes huren 

  Wij krijgen vaak de vraag wat nou een gebruikelijke huurperiode is om skytubes te huren. Daarom zullen we hier even kort op ingaan. De gebruikelijke huurperiode voor het huren van onze skytubes is 2 dagen. Dit ziet er dan alsvolgt uit:

  Dag 1: Ophalen/Bezorgen van de skytubes & Feest

  Dag 2: Retour skytubes

  In principe worden de skytubes dus op de dag van het evenement bezorgd of opgehaald. De dag daarna kunnen de skytubes weer geretourneerd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de skytubes langer te huren dan 2 dagen. Voor elke extra dag rekenen wij € 15,- per skytube extra (bovenop de huurprijs van 2 dagen). Op die manier heeft u langer de tijd om de skytubes te laten staan als uw evenement bijvoorbeeld meerdere dagen duurt. 

   

  Skydancer verhuur in omgeving Twente & Achterhoek

  Wij zijn Party Verhuur Twente, uw partner voor het huren van skydancers, opblaasfiguren, tenten, geboorteborden en nog veel meer! Wanneer je opzoek bent naar een skydancer verhuur bedrijf dan ben je bij Party Verhuur Twente op de juiste plek. Er zijn genoeg redenen om voor ons te kiezen:

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews om de ervaring van onze klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Wij beschikken over meerdere skytubes, waardoor het mogelijk is om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Op zoek naar een maatwerk skytube? Wij denken graag met je mee!
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. De huurprijs van onze skytubes zijn goed betaalbaar. Wij zorgen altijd voor een scherpe prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
  6. Onze skytubes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij regelen het!

   


  Veelgestelde vragen voor het huren van een skytube

  Na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Geen probleem, wij behandelen nog even alle veelgestelde vragen omtrent het huren van een skytube.

  Nee, wij rekenen geen borg voor het huren van onze skytubes. We gaan ervan uit dat we de apparatuur compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug te krijgen. We controleren alle geretourneerde apparatuur op schades en/of afwijkingen. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  We hopen natuurlijk niet dat op de dag van het evenement het slecht weer is, maar het kan natuurlijk wel. Gelukkig zijn onze skydancers regenbestendig en kunnen ze dus prima in de regen staan.

  In principe passen de skytubes in heel veel auto's, maar het zal wel lastig worden als de banken niet plat kunnen. Alleen in de achterbak lukt namelijk niet. Twijfel je of het past? Bekijk de afmetingen van onze skytubes of neem even contact met ons op.

  Zeker, dat is ook bij ons mogelijk! Neem hiervoor tijdig contact met ons op, zodat we een gepersonaliseerde skytube voor jullie kunnen laten maken.
  Hulp nodig?