• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin met kruipende baby - Getint

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Groen, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 62 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord met Kruipende Baby Getint - Huren

  Het geboortebord met een kruipende baby getint kan natuurlijk niet ontbreken in ons grote verhuuraanbod van geboorteborden. Voor iedere geboorte hebben wij namelijk een passend geboortebord en daar hoort dit natuurlijk ook bij. Onze geboorteborden worden compleet afgeleverd, waardoor je zelf niet nog hoeft te knutselen voor een naambordje of paal. Makkelijk toch? 

  Reserveren kan eenvoudig via ons real-time voorraadbeheer systeem. Zet snel jouw reservering in ons systeem en wees verzekerd van een leuk en uniek geboortebord. 

  De minimale huurperiode voor een geboortebord huren is 10 dagen (= € 25,00). De kraamvisite kan dan ook het geboortebord met de kruipende getinte baby komen bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Kruipende Baby Getint

  Weinig tijd de aankomende dagen? Dat begrijpen wij natuurlijk. Daarom hebben wij twee eenvoudige bezorgopties beschikbaar gesteld voor onze klanten. Voor beide mogelijkheden heb jij in iedergeval minimale tijd nodig, want wij regelen het voor jou. Kies bij het afrekenen voor één van onderstaande opties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Kruipende Baby Getint

  Ophalen behoort ook tot één van de mogelijkheden. Op onze locatie in Hengevelde kunt u zelf het bord komen ophalen en terugbrengen, zonder extra kosten uiteraard. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Zeker weten! Wij beschikken over de leukste versiering voor een geboorte. Dit kan eenvoudig mee besteld worden met uw favoriete geboortebord. De versiering wordt geleverd met het gehuurde geboortebord.

  Hulp nodig?