• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Accessoires

  Als we het hebben over het complete aanbod, dan bedoelen we dat ook. Wij hebben extra accessoires opgenomen in ons assortiment om het voor jullie wat makkelijker te maken. Een extra lamp, haspel of verlengsnoer nodig voor jouw feestje? We got you! Voor een aantrekkelijke prijs zijn deze accessoires eenvoudig bij te bestellen. 

  Bekijk ons assortiment met accessoires hieronder en bestel dit samen met een opblaasfiguur, tent of skytube. Voor een prikkie ben jij verzekerd van het juiste materiaal voor een feestje om nooit meer te vergeten. 

   


   

  Accessoires voor een pop, tent of skytube bijbestellen 

  Misschien is dit de eerste keer dat je een opblaasfiguur of tent gaat huren. Vaak denk je alles wel in huis te hebben, maar je zult altijd zien dat je net niet het juiste materiaal hebt. Bijvoorbeeld een verlengkabel die net te kort is of een kabelhaspel die niet waterdicht is. Of denk aan een lamp die eigenlijk net te weinig licht geeft om het spandoek goed te kunnen lezen? Zo zonde van het feestje. En waarom zou je een risico nemen als wij gewoon het juiste materiaal voor je hebben? Wij weten als geen ander welk materiaal je nodig hebt, dus twijfel niet langer en bestel eenvoudig de juiste accessoires voor jouw feestje!

   

  Kabelhaspel, verlengsnoer of lamp huren 

  Er zijn maar weinig mensen die een stopcontact in de tuin hebben en dat is ook niet zo gek. Vaak is het dichtsbijzijnste stopcontact niet echt in de buurt en heb je dus een verlengsnoer nodig die lang genoeg is om de afstand te kunnen overbruggen. Wij hebben meerdere verlengsnoeren van 20 meter op voorraad die regelmatig gehuurd worden om onze andere huurartikelen te voorzien van stroom. Super handig en zeker niet duur. Voor maar € 2,50 voor 3 dagen is het verlengsnoer te huur, daarvoor hoeft u het niet te laten.

  Ook beschikken we over een kwalitatief goede kabelhaspel. Onze proffesionele kabelhaspels zijn voorzien van 4 stopcontacten en heeft de volgende kenmerken: 

  • Kinderbeveiliging
  • Overspanningsbeveiliger
  • IP44 Bescherming 

  De kabelhaspel is (mot)regen bestendig en heeft een lengte van 25 meter lang. 

  Daarnaast hebben wij meerdere led lampen te huur. Ideaal om een opblaasfiguur of spandoek in de avond extra te laten opvallen. Deze led lamp heeft een lichtkleur van 6500K, dat te vergelijken is met daglicht wit. Deze accessoires worden eenvoudig meegeleverd met uw andere gehuurde items. 

  Hulp nodig?