• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Partytape - It's a boy

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Blauw
  Lengte 12 meter

  Omschrijving

  Partytape it's a boy (12 meter)

  Even wat anders dan anders, maar zeker net zo opvallend! De Partytape – It’s a boy is de ideale versiering bij de geboorte van een jongetje. Met een lengte van 12 meter heb je de tuin binnen no-time versierd!

  Huur een geboortebord Party Verhuur Twente

  Om de geboorte te vieren, huurt u eenvoudig bij ons een geboortebord! Onze geboorteborden worden standaard geleverd inclusief naam. Bekijk ons assortiment onder 'Geboortebord Huren'.

  Geboortebord bestellen & laten bezorgen

  Naast het huren van een geboortebord en deze op te halen op onze vestigingadres, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde geboortebord te laten bezorgen. En dit is mogelijk door heel Nederland (www.geboortebord-huren.nl)! Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in èn uit elkaar gehaald kunnen worden. Naast deze mogelijkheid is het uiteraard ook gewoon mogelijk om met onze eigen bezorgdienst te laten bezorgen in de omgeving Twente & Achterhoek. Wanneer u kiest om het geboortebord door onszelf te laten bezorgen, zullen wij het bord ook direct op de gewenste plek voor jullie plaatsen. Dat scheelt een hoop moeite en tijd en makkelijker kan het niet toch? Het is ook erg eenvoudig om geboorte versiering mee te bestellen met uw gehuurde geboortebord. Deze wordt tegelijkertijd met uw favoriete geboortebord meegeleverd. Op die manier heeft u alles in één keer geregeld! Wel zo makkelijk!

  Grootste geboortebordverhuurbedrijf regio Twente & Achterhoek

  Lang niet elk geboortebord is geschikt voor iedere situatie en daarom ben je opzoek naar een geboortebord verhuurbedrijf met een ruim en divers assortiment geboorteborden. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende geboorteborden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment in geboorteborden met een ooievaar, maar ook ludieke borden en bekende figuren. Zo grijp je nooit mis en ben je altijd verzekerd van een leuk en uniek geboortebord in de tuin. Speciale wensen? Neem contact met ons op en wij regelen de rest!


  Hulp nodig?