• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Partyvlaggen 'It's a girl!'

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Roze
  Lengte 10 meter

  Omschrijving

  Partyvlaggen it's a girl (10 meter)

  De vlaggenlijn 'It's a girl!' is de ideale versiering als er een meisje geboren is! Door de gebruikte kleuren en het vrolijke design vallen deze party vlaggen dan ook extra goed op in uw tuin of huis. De vlaggetjes zijn gemaakt van folie en zijn aan beide zijden bedrukt. De lengte van de vlaggenlijn is 10 meter.

  Huur ook een geboortebord mee Twente & Achterhoek

  Om de geboorte te vieren, huurt u eenvoudig bij ons een geboortebord! Onze geboorteborden worden standaard geleverd inclusief naam. Bekijk ons assortiment onder 'Geboortebord Huren'.

  Geboortebord meisje huren en laten bezorgen Delden

  Naast het huren van een geboortebord en deze op te halen op onze vestigingadres, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde geboortebord te laten bezorgen. Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in èn uit elkaar gehaald kunnen worden. Onze eigen bezorgdienst bezorgd 7 dagen per week in de omgeving Twente & Achterhoek. Wanneer u kiest om het geboortebord door onszelf te laten bezorgen, zullen wij het bord ook direct op de gewenste plek voor jullie plaatsen. Dat scheelt een hoop moeite en tijd! Makkelijker kan het niet toch?

  Het is ook erg eenvoudig om geboorte versiering mee te bestellen met uw gehuurde geboortebord. Deze wordt tegelijkertijd met uw favoriete geboortebord meegeleverd. Op die manier heeft u alles in één keer geregeld! Wel zo makkelijk!

  Grootste geboortebordverhuurbedrijf van de regio

  Lang niet elk geboortebord is geschikt voor iedere situatie en daarom ben je opzoek naar een geboortebord verhuurbedrijf met een ruim en divers assortiment geboorteborden. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende geboorteborden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment in geboorteborden met een ooievaar, maar ook ludieke borden en bekende figuren. Zo grijp je nooit mis en ben je altijd verzekerd van een leuk en uniek geboortebord in de tuin.


  Hulp nodig?