• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Partytent huren

  Op zoek naar een geschikte partytent om te huren voor een feestje? Juist, dan ben je hier op de juiste plek om dit te regelen. We beschikken over enkele partytenten die makkelijk op te zetten en af te breken zijn. Bij bezorging plaatsen we de partytent op de gewenste plek! 

  Bekijk hieronder onze partytenten en reserveer direct om verzekerd te zijn van een kwalitatieve partytent die extra ruimte biedt op jouw feestje!


   

  Partytent huren en laten bezorgen 

  Je hebt iets te vieren, maar niet genoeg ruimte? Een hele nieuwe partytent kopen is dan te duur en aan na het feestje ligt deze te verstoffen in de schuur. Een partytent huren is dan dè oplossing voor dit probleem! Wij beschikken over enkele Easy-up Partytenten die makkelijk op te zetten en af te breken zijn. 

  Naast de mogelijkheid om onze partytent op te halen op onze locatie in Hengevelde, bieden wij ook de mogelijkheid om de partytent te laten bezorgen op de feestlocatie. Wanneer je zelf druk bent met het regelen van andere belangrijke zaken, is dit de ideale oplossing om tijd te besparen. Als je ervoor kiest om bij ons een partytent te huren, dan hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten en goed bevestigen van de tent. Nee, wij zorgen dat de tent op de juiste plek staat en dat deze goed bevestigd is. Wel zo fijn als je veel mensen over de vloer krijgt en je allerlei dingen moet verzorgen. Overtuigd om een partytent te huren? Kies op de productpagina de juiste huurperiode en kies vervolgens op de afrekenpagina voor bezorgen. Wij zorgen dat we op het afgesproken tijdstip klaar staan om uw locatie om te bouwen tot een feestterrein. 

   

  Party tent huren en ophalen op onze locatie in Twente

  Naast onze bezorgservice waarbij we de party tent komen brengen en opzetten op de feestlocatie, bieden wij ook de mogelijkheid om uw party tent op te halen in Hengevelde. Wanneer u kiest om de party tent op te halen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten van de party tent. Wij leveren een duidelijke instuctiekaart bij onze party tenten, waar stap voor stap uitgelegd staat hoe de tent het makkelijkst opgebouwd kan worden. 

  Een party tent ophalen is 7 dagen per week mogelijk. De ophaaltijden van maandag t/m vrijdag zijn van 17:00 uur tot 22:00 uur. En in het weekend van 10:00 tot 22:00. Mochten deze tijden niet uit komen, dan is er in overleg veel mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op via de contactpagina. Het ophalen van de party tent is GRATIS. 

   

  Party tent verhuur in omgeving Twente & Achterhoek 

  Wij zijn Party Verhuur Twente, uw party tent verhuur specialist in omgeving Twente, Achterhoek en omgeving. Ondanks ons beperkte assortiment in de categorie partytenten, verhuren wij regelmatig onze partytenten in de regio. Vaak leveren wij naast onze partytent ook een leuk opblaasfiguur om daarmee het feestje extra leuk aan te kleden. Er zijn dan ook genoeg redenen om voor ons te kiezen: 

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews om de ervaring van onze klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, waardoor je naast het huren van een partytent ook voor andere dingen bij ons terecht kan.
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. De huurprijs van onze partytenten zijn goed betaalbaar en ook inclusief gratis opzetten en weer afbreken bij bezorgen. Wij zorgen altijd voor een scherpe prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze tenten. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
  6. Onze partytenten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij regelen het!

  Huurperiode partytent huren 

  Twijfel je over de huurperiode voor het huren van jouw ideale partytent? Geen probleem, we helpen je graag bij het maken van deze keuze. Onder standaard huurperiode voor onze partytenten zijn 3 dagen. De huurperiode ziet er dan als volgt voor jullie uit:

  Dag 1: Ophalen of laten bezorgen van de partytent 

  Dag 2: Feestdag 

  Dag 3: Zelf weer terugbrengen of wij halen de partytent weer op

  Met een huurperiode van 3 dagen heeft u 1 dag voor het feest de tijd om de gehele tent aan te kleden en andere voorbereidingen te treffen. De dag na het feest kan alles weer afgebroken worden en geretourneerd worden. Wij ervaren vaak zelf dat een huurperiode die korter is dan de standaard 3 dagen, vaak te kort is voor de huurders. Bij een huurperiode van 1 of 2 dagen is er vaak weinig tijd om alles op de juiste manier aan te kleden en ook weer af te breken. Ons advies is dan ook om de gebruikelijke 3 dagen aan te houden of uiteraard langer als u meer tijd nodig heeft of meerdere dagen gebruikt wilt maken van de tent. Een extra dag kost 15 euro. 


  Veelgestelde vragen partytent huren

  Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij behandelen hier onze meest gestelde vragen, om daarmee alle onduidelijkheden voor jullie weg te nemen.

  Mocht de gewenste tent nog beschikbaar zijn, dan zijn hier aliijd mogelijkheden in! Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Bel hiervoor naar 06-18663831 of 06-81714060.

  Geen zorgen, onze partytenten zijn 100% waterdicht dankzij de afgeplakte naden en kunnen prima in de regen staan.

  De huurprijs die aangegeven is op de productpagina is inclusief zijwanden. Er worden dus standaard 4 zijwanden bijgeleverd.

  De Easy-up partent met afmetingen van 3 meter bij 3 meter is geschikt voor circa 15 personen. De partytent met afmetingen van 3 x 4,5 is geschikt voor circa 25 personen.

  Onze partytenten zitten in een handige transporttas met wieltjes aan de onderkant. Op die manier kunt u gemakkelijk de tent meenemen. De zijwanden worden geleverd in een handige bak.
  Hulp nodig?