• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Versiering 50 jaar

  Ziet iemand binnenkort Abraham of Sarah? Neem een kijkje in ons versieringsassortiment voor 50 jaar. Ook hebben we voor het gemak een aantal versieringspakket samengesteld, zodat je eenvoudig het hele pakket versiering kan kopen en ook nog is voor een scherpe prijs!

  Bekijk hieronder ons 50 jaar versieringsassortiment en bestel extra versiering voor in de tuin. Vlaggetjes en ballonnen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, wij bieden alles aan tegen een scherpe prijs!


   

  Versiering 50 jaar kopen 

  Is er binnenkort iemand die 50 jaar wordt? Dan ben je vast opzoek naar inspiratie om de tuin van de jarige even goed te versieren. Voor velen is 50 jaar een mooie mijlpaal en dat mag best even gevierd worden. Naast het huren van een leuk of ludiek opblaasfiguur, wil je ook dat de tuin extra goed opvalt. Dat is heel makkelijk te regelen met een aantal vlaggenlijnen 50 jaar en ballonnen van 50 jaar. Deze zijn eenvoudig bij te bestellen via elke productpagina. Daarnaast kun je voor inspiratie een kijkje nemen op deze assortimentspagina voor versiering. Onze versieringsartikelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. 

   

  Onze 50 jaar versieringspakketten kopen

  Naast de mogelijkheid om losse 50 jaar versieringsartikelen te bestellen, is het ook gewoon mogelijk om het complete pakket bij ons af te nemen. Wij hebben in totaal 4 verschillende versieringspakketten in ons assortiment.

  • Versieringspakket 50 jaar (XL) - Abraham
  • Versieringspakket 50 jaar (XL) - Sarah
  • Versieringspakket 50 jaar (L) - Abraham
  • Versieringspakket 50 jaar (L) - Sarah 

  Onze XL 50 jaar versieringspakketten bestaan uit 2 vlaggenlijnen van 10 meter, 2 pak ballonnen 50 jaar en een leuke gevelvlag van 50 jaar. De L 50 jaar versieringspakketten bestaat uit 2 vlaggenlijnen van 10 meter en een huldeschild met 50 jaar erop. 

  Hulp nodig?