• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Abraham huren

  Op zoek naar een leuke Abraham pop om te huren? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij beschikken over een leuk en divers aanbod opblaasbare Abrahams. Wij leveren onze opblaasfiguren inclusief transporttas, blower, grondpinnen, scheerlijnen, opzethandleiding en een leeftijdsbanner naar keuze.

  Bekijk hieronder al onze Abraham poppen en reserveer snel uw favoriete Abraham voor het te laat is!


   

  Abraham pop huren en laten bezorgen

  Naast het huren van een Abraham pop en deze op te halen op onze locatie, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde Abraham te laten bezorgen op uw feestlocatie. Zo heeft u zelf de handen vrij om het spandoek op te hangen. Het is namelijk ook mogelijk om een spandoek bij uw gehuurde pop te bestellen! Party Verhuur Twente plaatst uw gereserveerde Abraham op de gewenste plek in de tuin en zorgt ervoor dat deze stevig bevestigd is. Aan het einde van de huurperiode zorgen wij dat de Abraham weer netjes wordt afgebroken en opgehaald wordt. Zo hoeft u zelf niet nog een keer naar het adres om deze weer bij ons in te leveren. Dat is nog is gemak!

   

  Abraham pop zelf afhalen op onze locatie in Twente

  Naast onze bezorgservice in regio Twente en omstreken, is het ook mogelijk om uw gehuurde Abraham pop bij ons op locatie in Hengevelde op te halen. Dit is 7 dagen per week mogelijk van maandag t/m vrijdag van 17:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Uiteraard zijn andere tijden mogelijk, dit kunt u eenvoudig selecteren in de winkelwagen.

   

  Abraham pop huren 40 jaar? Of een Abraham pop huren voor een pensioen?

  Bij ons stopt het niet bij het huren van een Abraham pop voor iemand van 50 jaar. Tegenwoordig is het ook erg populair om een opblaasbare Abraham te huren voor iemand die 40 jaar wordt, maar ook voor leeftijden van 60 jaar, 65 jaar, 70 jaar, 80 jaar, 85 jaar en meer! Ook als een medewerker met pensioen gaat is het leuk om diegene te verassen met een leuk opblaasfiguur. Naast onze Abraham modellen van 4 meter en hoger, beschikken wij ook over modellen die wat kleiner zijn. Deze kleinere modellen zijn perfect om te plaatsen in een bedrijfshal, lobby of receptie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze Abraham Cartoon (3,2 meter hoog) of de Abraham Ouwe Lul (3,5 meter hoog).

   

  Huurperiode Abraham pop huren

  Je hebt dé geschikte Abraham pop gevonden voor de jarige, maar wat is een goede huurperiode om een Abraham pop te huren? Een standaard huurperiode voor een Abraham is 3 dagen. De 1ste dag van de huurperiode is het mogelijk om uw gehuurde Abraham op locatie op te halen of te laten bezorgen door ons. Op de 2de dag staat de Abraham de gehele dag in de tuin van de jarige en op de 3de dag kan deze weer teruggebracht of opgehaald worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de Abraham pop langer te huren. Bij Party Verhuur Twente is het al voor € 7,50 per dag extra mogelijk! Wil je de pop dus langer huren dan de standaard 3 dagen, geen probleem! Je kunt dit eenvoudig aangeven op de productpagina van uw favoriete Abraham.

   

  De voordelen voor het huren van een Abraham pop bij Party Verhuur Twente

  Er zijn meerdere aanbieders voor het huren van een opblaasbare Abraham pop. Er zijn genoeg redenen om voor Party Verhuur Twente te kiezen:

   

  1. Meer dan 500+ tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze reviews op de ervaring van onze klanten te bekijken.
  2. Wij bieden het complete aanbod. Van het bedrukken van een spandoek tot een passend opblaasfiguur. Wij hebben het allemaal.
  3. Real-time voorraadbeheer; door ons slimme systeem heb jij altijd direct inzicht in de beschikbaarheid van onze producten
  4. Bij ons betaal je nooit te veel. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijs.
  5. Wij rekenen geen borg voor onze huurartikelen. Niet onnodig lang wachten op het terugkrijgen van jouw borg.
  6. Onze materialen zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit.
  7. Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen als dat nodig is. Vandaag nog iets nodig? Een belletje is genoeg en wij regelen het!

  Veelgestelde vragen Abraham huren

  Wij beschikken over een real-time product beschikbaarheid systeem. Bij het kiezen van uw favoriete Abraham pop en gewenste huurperiode, ziet u direct of deze Abraham nog beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan ziet u direct welke vergelijkbare Abrahams nog wel beschikbaar zijn. Reserveer daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen!

  Nee, voor onze huurartikelen betaal je geen borg. 

  Zeker, dat is geen probleem. Al onze opblaaspoppen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PVC en kunnen prima in de regen staan. Ook de blower kan tegen regen.

  U wordt vriendelijk verzocht om de gehuurde materialen weer schoon in te leveren. Mochten materialen bij terugkomst erg vies zijn, dan kunnen we hier extra schoonmaak kosten voor in rekening brengen.

  Yes! Onze opblaasbare Abrahams kunnen in elke auto vervoerd worden. Onze Abrahams zitten in transporttas, dit is te vergelijken met een weekendtas en weegt ongeveer 10-15 kilo.

  Ook deze aanvraag krijgen we vaak binnen en óók last minute is het mogelijk om een Abraham pop te huren. Hiervoor kunt u het makkelijkst even bellen. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina.
  Hulp nodig?