• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin draakje Dirk op roze wolk

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Grijs
  Hoogte bord 64 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 229 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Draakje Dirk op Roze Wolk - Huren

  Wie kent dit bekende draakje nou niet? Precies, iedereen kent dit draakje en daarom is dit geboortebord te huur bij geboortebord-huren.nl. Laat de hele buurt zien dat er een dochtertje geboren is. Op het naamwolkje komt de naam van de kleine meid.

  Reserveer eenvoudig jouw favoriete geboortebord via de site. Een geboortebord huren heeft vaak meerdere voordelen:

  • Duurzaam & Milieubewust
  • Bespaar opslagruimte (bij kopen bewaar je het geboortebord)
  • Iedere geboorte een passend geboortebord
  • Tijdbesparing; geboortebord huren is kant en klaar (kopen is exclusief naam en paal)
  • Goedkopere oplossing

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Uit ervaring blijkt ook dit vaak ook de gemiddelde huurperiode is voor een geboortebord, maar langer huren is uiteraard ook gewoon mogelijk. 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Draakje Dirk op Roze Wolk

  Het geboortebord op gewenste locatie afleveren? Dat is voor ons geen probleem. Ook de locatie maakt voor ons niet uit. Wij bezorgen onze geboorteborden door heel Nederland. We hebben de volgende mogelijkheden. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Draakje Dirk op Roze Wolk

  Woon je in de buurt van Twente & Achterhoek en wil je het geboortebord graag zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook gewoon en tevens zitten hier geen extra kosten aan verbonden. Tot snel op onze locatie in Hengevelde. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Zeker weten! Wij beschikken over de leukste versiering voor een geboorte. Dit kan eenvoudig mee besteld worden met uw favoriete geboortebord. De versiering wordt geleverd met het gehuurde geboortebord.

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Hulp nodig?