• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin draakje Dirk op blauwe wolk

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Grijs
  Hoogte bord 64 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 229 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Draakje Dirk op Blauwe Wolk - Huren

  Het geboortebord draakje dirk op blauwe wolk is een leuk en uniek geboortebord voor in de tuin van de kersverse ouders. Slapend op het naamwolkje van het net geboren jochie laat hij de hele buurt zien dat het jongetje geboren is! 

  Benieuwd of dit geboortebord nog beschikbaar is? Plaats het artikel in de winkelwagen en geef de gewenste huurperiode aan. Je ziet direct of het bord nog beschikbaar is door onze real-time voorraadbeheer systeem. Super makkelijk!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Draakje Dirk op Blauwe Wolk

  Liever het geboortebord direct in huis? Kies voor één van onze bezorgopties. Voor een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat het geboortebord op de gewenste plek wordt geleverd. Doordat onze geboorteborden met een postkoerier bezorgd kunnen worden, verhuren wij onze geboorteborden door heel Nederland! Daarnaast beschikken wij over een eigen bezorgservice. Concreet ziet dit er als volgt uit.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Draakje Dirk op Blauwe Wolk

  U kunt GRATIS het Geboortebord Draakje Dirk op Blauwe Wolk ophalen op onze locatie in Hengevelde. De vraag die we vaak krijgen: kan ik het geboortebord inclusief paal wel in mijn eigen auto vervoeren? Het antwoord hierop is simpel. Ja. Onze geboortebord palen zijn zo ontwikkeld dat deze uit elkaar te halen is, waardoor deze compact in elke auto vervoerd kan worden. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Neem contact met ons op via onze contactpagina of via bovenstaande nummers. Wij helpen je graag verder!

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Hulp nodig?