• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Ballonnen - It’s a Girl

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Roze
  Inhouding verpakking 8 stuks

  Omschrijving

  Ballonnen it's a girl (8 stuks)

  Er is geen feestje zonder deze roze ballonnen! Met deze party ballonnen It’s a Girl is het gegarandeerd feest. De verpakking bevat maar liefst 8 ballonnen met een leuke roze print. De ballonnen zijn gemaakt van latex materiaal en deze zijn ongeveer 30 bij 30 centimeter groot.

  Huur een geboortebord bij Party Verhuur Twente

  Om de geboorte te vieren, huurt u eenvoudig bij ons een geboortebord! Onze geboorteborden worden standaard geleverd inclusief naam. Zo heeft u er zelf helemaal geen werk meer mee. Het is dan een kwestie van het bord in de tuin plaatsen doormiddel van een schep(je)/grondboor en klaar! Bekijk ons assortiment onder 'Geboortebord Huren'.

  Geboortebord laten bezorgen

  Naast het huren van een geboortebord en deze op te halen op onze locatie, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde geboortebord te laten bezorgen. En dit is mogelijk door heel Nederland (via onze partner www.geboortebord-huren.nl)! Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in èn uit elkaar gehaald kunnen worden. Naast deze mogelijkheid is het uiteraard ook gewoon mogelijk om met onze eigen bezorgdienst te laten bezorgen in de omgeving Twente & Achterhoek. Wanneer u kiest om het geboortebord door onszelf te laten bezorgen, zullen wij het bord ook direct op de gewenste plek voor jullie plaatsen. Dat scheelt een hoop moeite en tijd!

  Het is ook erg eenvoudig om geboorte versiering mee te bestellen met uw gehuurde geboortebord. Deze wordt tegelijkertijd met uw favoriete geboortebord meegeleverd. Op die manier heeft u alles in één keer geregeld! Wel zo makkelijk!

  Grootste geboortebord verhuurbedrijf in de regio

  Heeft u speciale wensen? Neem eenvoudig contact met ons op via de contactpagina en wij regelen de rest!

  Lang niet elk geboortebord is geschikt voor iedere situatie en daarom ben je opzoek naar een geboortebord verhuurbedrijf met een ruim en divers assortiment geboorteborden. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende geboorteborden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment in geboorteborden met een ooievaar, maar ook ludieke borden en bekende figuren. Zo grijp je nooit mis en ben je altijd verzekerd van een leuk en uniek geboortebord in de tuin.


  Hulp nodig?