• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin naamwolkje met meisje op ooievaar roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, wit
  Hoogte bord 49 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 214 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Naamwolkje met Meisje op Ooievaar Roze - Huren 

  Hoera, een meisje geboren! Het is feest en dat betekend ook dat je de tuin zo leuk mogelijk wilt versieren. Dan ben je bij Geboortebord-huren.nl op het juiste adres! Zo hebben wij bijvoorbeeld dit geboortebord in de vorm van een naamwolkje met een ooievaar die voorbij vliegt met het meisje op zijn rug. Een leuk en opvallend bord om de tuin even goed te versieren. Vergeet ook geen extra versiering bij te bestellen om het feestje compleet te maken. 

  De minimale huurperiode voor dit geboortebord is 10 dagen (= € 25,00). Langer huren is ook zeker mogelijk. Geef op de afrekenpagina aan welke huurperiode u in gedachten had en zie direct de beschikbaarheid van het bord en de kosten. Door ons real-time voorraadbeheer altijd direct inzicht en duidelijkheid! 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Naamwolkje met Meisje op Ooievaar Roze

  Een geboortebord bezorgen is de meest voorkomende optie waar onze klanten voor kiezen. En zeg nou zelf, gelijk hebben ze toch? Wij zijn er om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om een klant en klaar geboortebord te huren, locatie in Nederland maakt niet uit. Kies uit één van onze opties:

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Naamwolkje met Meisje op Ooievaar Roze

  Een geboortebord kan ook opgehaald worden op onze locatie in Hengevelde. Hiervoor betaal je geen extra kosten! Al onze geboorteborden zijn eenvoudig in elke auto te vervoeren.

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Hulp nodig?