• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Partytape - It’s a girl

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Roze
  Lengte 12 meter

  Omschrijving

  Partytape it's a girl (12 meter)

  Even wat anders dan anders, maar zeker net zo opvallend! De Partytape It’s a girl is de ideale versiering bij de geboorte van een meisje. Met een lengte van 12 meter heeft u de tuin binnen no-time versierd!

  Huur een geboortebord Twente & Achterhoek

  Om de geboorte te vieren, huurt u eenvoudig bij ons een geboortebord! Onze geboorteborden worden standaard geleverd inclusief naam. Bekijk ons assortiment onder 'Geboortebord meisje huren'.

  Geboortebord meisje laten bezorgen

  Naast het huren van een geboortebord en deze op te halen op onze vestigingadres, bieden wij ook de mogelijkheid om uw gehuurde geboortebord te laten bezorgen. Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig in èn uit elkaar gehaald kunnen worden. Uw geboortebord wordt bezorgd door onze eigen bezorgdienst in de omgeving Twente & Achterhoek. Wanneer u kiest om het geboortebord door onszelf te laten bezorgen, zullen wij het bord ook direct op de gewenste plek voor jullie plaatsen. Dat scheelt een hoop moeite en tijd! Makkelijker kan het niet toch?

  Het is ook erg eenvoudig om geboorte versiering mee te bestellen met uw gehuurde geboortebord. Deze wordt tegelijkertijd met uw favoriete geboortebord meegeleverd. Op die manier heeft u alles in één keer geregeld! Wel zo makkelijk!

  Grootste geboortebordverhuurbedrijf van Hengelo & omstreken

  Lang niet elk geboortebord is geschikt voor iedere situatie en daarom ben je opzoek naar een geboortebord verhuurbedrijf met een ruim en divers assortiment geboorteborden. Bij ons heb je keuze uit meer dan 50 verschillende geboorteborden. Zo hebben we een uitgebreid assortiment in geboorteborden met een ooievaar, maar ook ludieke borden en bekende figuren. Zo grijp je nooit mis en ben je altijd verzekerd van een leuk en uniek geboortebord in de tuin.

  Speciale wensen? Neem contact met ons op en wij regelen de rest!


  Hulp nodig?