• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin naamwolkje met jongetje op ooievaar blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, wit
  Hoogte bord 49 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 214 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Naamwolkje met Jongetje op Ooievaar Blauw - Huren 

  Eindelijk is het dan zover, de kleine vent is geboren en je bent opzoek naar een geboortebord. Dit geboortebord naamwolkje met jongetje op ooievaar blauw is een leuk geboortebord in de vorm van een naamwolkje. De naam van de kleine vent staat midden in het naamwolkje en de ooievaar vliegt met het jongetje voorbij. Zo weet de hele buurt met welke mooie naam de kleine vent ter wereld is gekomen. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Naamwolkje met Jongetje op Ooievaar Blauw

  Heb je weinig tijd om het geboortebord op te halen op onze locatie? Geen probleem, wij hebben 2 verschillende bezorgopties voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord. Makkelijk en snel geregeld via www.partyverhuurtwente.nl. Kies afhankelijk van het bezorgadres één van onze bezorgopties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Naamwolkje met Jongetje op Ooievaar Blauw

  Een geboortebord kan ook opgehaald worden op onze locatie in Hengevelde. Hiervoor betaal je geen extra kosten! Al onze geboorteborden zijn eenvoudig in elke auto te vervoeren.

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Hulp nodig?