• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin giraffe met hartjes op wolk – Roze/rood

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, rood, wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 59 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Roze/rood - Huren

  Hoera, een meisje geboren! Dat wil je vieren met een uniek geboortebord in de tuin. Bij ons ben je dan aan het juiste adres, want wij beschikken over het grootste verhuuraanbod in geboorteborden. Kies uit meer dan 50 verschillende ontwerpen en reserveer via ons real-time voorraadbeheer systeem. Het geboortebord giraffe met een naamwolkje roze/rood is een van onze modellen is het assortiment. 

  Waarom zou je een geboortebord huren bij ons? Nou, daar zijn eigelijk heel veel redenen voor. Wij leveren onze geboorteborden inclusief naambordje en paal. Waardoor jij eigenlijk bijna geen werk meer hebt. We kunnen het geboortebord ook nog is bezorgen op uw gewenste adres. Hoe makkelijk is dat!

  Onze minimale huurperiode voor het huren van een geboortebord is 10 dagen (= € 25,00). Maak je niet druk, dat is een veelvoorkomende huurperiode en sluit perfect aan bij de wensen van de meeste mensen. Zo kan iedereen het geboortebord komen bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Roze/rood

  Hoe kunnen jullie nou een geboortebord inclusief paal bezorgen via een postkoerier? Nou heel simpel. Ons geboortebord heeft een paal die makkelijk uit elkaar te halen is. Zo past die in elke auto en is die dus makkelijk te vervoeren en weer in elkaar te zetten. Onze bezorgopties zien er dus als volgt uit. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Roze/rood

  Naast onze bezorgservice bieden wij de mogelijkheid om het geboortebord giraffe met hartjes op wolk roze/rood bij ons te komen ophalen, zonder extra kosten. Hiervoor kunt u eenvoudig kiezen op onze afrekenpagina.

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Zeker weten! Wij beschikken over de leukste versiering voor een geboorte. Dit kan eenvoudig mee besteld worden met uw favoriete geboortebord. De versiering wordt geleverd met het gehuurde geboortebord.

  Hulp nodig?