• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin giraffe met hartjes op wolk – Blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 59 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Blauw - Huren

  Hoera, een jongen geboren! Dat wil je vieren met een uniek geboortebord in de tuin. Wij zijn geboortebord-huren.nl en hebben het grootste verhuuraanbod in geboorteborden. Genoeg keuze dus! Zo ook dit geboortebord met giraffe en een naamwolkje blauw. Perfect om de geboorte van de kleine jongen te vieren!

  Waarom zou je een geboortebord huren bij ons? Nou, daar zijn eigelijk heel veel redenen voor. Wij leveren onze geboorteborden inclusief naambordje en paal. Waardoor jij eigenlijk bijna geen werk meer hebt. We kunnen het geboortebord ook nog is bezorgen op uw gewenste adres. Hoe makkelijk is dat!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Blauw

  Hoe kunnen jullie nou een geboortebord inclusief paal bezorgen via een postkoerier? Nou heel simpel. Ons geboortebord heeft een paal die makkelijk uit elkaar te halen is. Zo past die in elke auto en is die dus makkelijk te vervoeren en weer in elkaar te zetten. Onze bezorgopties zien er dus als volgt uit. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Giraffe met Hartjes op Wolk Blauw

  Woont u bij ons in de omgeving Twente & Achterhoek? Dan heeft u ook de mogelijkheid om het geboortebord GRATIS te komen ophalen. Kies op de afrekenpagina voor ophalen en haal en breng het geboortebord. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Hulp nodig?