• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Vlaggenlijn Abraham Cartoon

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Blauw
  Lengte 10 meter

  Omschrijving

  Vlaggenlijn Abraham Cartoon - 10 meter

  Door de gebruikte kleuren het vrolijke design van deze Partyvlaggen 50 jaar Abraham Cartoon vallen deze party vlaggen extra goed op in de tuin! De slingers zijn 10 meter lang. Zoals de naam al zegt; deze vlaggen zijn heel goed te combineren met onze pop Abraham Cartoon. Huur 'm voor dat ie weg is!

  Huur een opblaasfiguur mee

  Zonder vlaggetjes geen feestje! Maar een Abraham mag ook niet ontbreken, huur bij ons de leukste, gekste of orgineelste Abraham. Neem bijvoorbeeld onze Abraham op Bierglas, een absolute topper in ons assortiment! In 2024 de meest verhuurde pop van het hele jaar.

  Daarnaast hebben we nog vele andere leuke poppen: Abraham Feestend, Abraham Ouwe Lul, Abraham Sportief, etc. Voor iedere jarige hebben wij de juiste pop!

  Wij bezorgen onder andere in Goor, Haaksbergen, Delden, Bentelo, Beckum, Hengevelde, Enter, Borculo, Ruurlo, Lochem, etc. Bekijk ons assortiment voor de beschikbare data en boek eenvoudig en snel! Een bestelling is binnen 5 minuten geplaatst. Bij bezorging zetten wij de pop GRATIS voor u op.


  Hulp nodig?