• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Gevelvlag 'Ik ben jarig' XXL

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Afmetingen 150 x 90cm
  Inhouding verpakking 1 stuk

  Omschrijving

  Gevelvlag 'Ik ben jarig' XXL

  Deze gevelvlag is gemaakt van stevig polyester, zodat deze meerdere keren gebruikt kan worden. Ook duurzaam! De gevelvlag is een echte eye catcher en handig op te hangen tussen 2 bomen, aan de gevel van een huis, aan een garage, etc. Het formaat van het spandoek is 150cm bij 90cm. Meer opzoek naar een specifieke leeftijd? Kies dan onze Gevelvlag 50 jaar XXL of Gevelvlag 25 jaar XXL. Voordeel van deze vlag is dat deze met de neutrale tekst, voor iedere leeftijd te gebruiken is!

  Huur een opblaasfiguur mee

  Zonder deze gevelvlag geen feest! Bestel ook eenvoudig slingers, verkeersborden, huldeschilden en vele keuze uit diverse vlaggenlijnen!

  Wij bezorgen onder andere in Goor, Haaksbergen, Hengevelde, Enter, Borculo, Ruurlo, Lochem, etc. Bekijk ons assortiment voor de beschikbare data en boek eenvoudig en snel! Een bestelling is binnen 5 minuten geplaatst en daarmee bent u verzekerd van een leuke pop!

  Bekijk ons assortiment opblaasfiguren om de juiste pop te kunnen selecteren voor de jarige. Houdt de Sarah bijvoorbeeld van een biertje? Kies onze Sarah Tiroler. Houdt de Abraham van een biertje? Kies onze Abraham Cartoon.


  Hulp nodig?