• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Verkeersbord 25 jaar

  3,99
  In Winkelwagen

  Producteigenschappen

  Merk Paperdreams
  Kleur Rood/blauw/zwart/wit
  Inhouding verpakking 1 stuk

  Omschrijving

  Huldebanner/ Verkeersbord 25 jaar

  Opzoek naar opvallende versiering voor een 25 jarige? Kies deze grote huldeschilden! Met 50 x 50 centimeter de perfecte decoratie aan deuren en ramen. Dit huldeschild is gemaakt van karton met een plastic laagje. En omdat het geen sticker is kan dit huldeschild makkelijk met plakband of door middel van een touwtje opgehangen worden.

  Huur ook een opblaasfiguur

  Een halve abraham of sarah is een hele mijlpaal. Bij ons huur je voor deze bijzondere gelegenheid gemakkelijk en snel een Abraham of Sarah. Door ons gevarieerde assortiment Sarah's en Abraham's, hebben wij voor iedere jarige een bijpassende pop! Kies bijvoorbeeld uit onze Abraham op Bierglas of Sarah Party. Dit zijn 2 populaire poppen uit ons assortiment, die vaak worden gehuurd. Uiteraard kunt u ook traditioneel kiezen voor onze Halve Abraham Cartoon of onze Halve Sarah Cartoon.

  Wij bezorgen onder andere in Delden, Goor, Haaksbergen, Enter, Bentelo, Beckum, Hengevelde, Hengelo, Borculo, Ruurlo, Lochem, etc. Bekijk ons assortiment voor de beschikbare data en boek eenvoudig en snel! Zo regel je in een handomdraai een leuke verrassing voor de jarige.

  Hulp nodig?