• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin vliegende ooievaar

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Wit, Oranje
  Hoogte bord 75 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 230 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Vliegende Ooievaar - Huren 

  Een vliegende ooievaar is een veel voorkomend beeld voor de geboorte van zowel een jongen als een meisje. Met dit geboortebord sla je de plank dus nooit mis. Ook heeft dit geboortebord een kleine inkeping in de snavel om zelf een draagdoek met babypop in te hangen. Dat is nog is uniek en alleen verkrijgbaar bij Geboortebord-huren.nl. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Vliegende Ooievaar 

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Vliegende Ooievaar

  Liever het geboortebord Vliegende Ooievaar zelf ophalen in Hengevelde? Ophalen in Hengevelde is GRATIS. Daarnaast passen onze geboorteborden in elke auto. De paal van dit geboortebord is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is in 3 delen. Zo kun je eenvoudig het geboortebord ophalen zonder dat jouw auto zal beschadigen of de hele achterbank plat moet. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Hulp nodig?