• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Ooievaar draagt baby

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Wit, Zwart, Lichtblauw
  Hoogte bord 76 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 231 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Ooievaar draagt Baby - Huren

  Fantastisch! Er is een jongen of meisje geboren. Van harte gefeliciteerd namens het team van Geboortebord-huren.nl. Wij helpen je graag aan een leuk geboortebord! Het geboortebord ooievaar draagt baby is hier een goed voorbeeld van. Met het huren van dit leuke geboortebord krijg je zeker weten veel positieve reacties!

  Weet je de naam van de kleine nog niet? Geen probleem, u kunt eenvoudig een setje plakletters bijbestellen en de naam zelf op het geboortebord zetten. De paal is al geregeld. Weet je de naam van de kleine wel? Dan regelen we dat deze naam op het geboortebord staat als deze geleverd wordt. 

  De minimale huurperiode voor een geboortebord is 10 dagen (= € 25,00). Dan heeft iedereen genoeg tijd om langs te komen en dit bijzondere geboortebord te bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Ooievaar draagt Baby

  In de meeste gevallen bezorgen wij onze geboorteborden. Dat is mogelijk op twee verschillende manieren, afhankelijk van het adres waar het geboortebord geleverd mag worden. Hieronder staan de mogelijke opties weergegeven. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Ooievaar draagt Baby

  Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om het geboortebord ooievaar draagt baby zelf te komen ophalen. Hiervoor betaald u geen extra kosten. Houd u er wel rekening mee dat u de beschikking heeft over een grondboor of schep? ZO kunt u het geboortebord makkelijk in de tuin van de kersverse ouders plaatsen. Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

   

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Hulp nodig?