• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin tweeling zebra – Roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Wit, Zwart
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 61 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Tweeling Zebra Roze - Huren

  Wist je dat de kans op een tweeling ongeveer 1,3% is? Dat maakt de geboorte van deze tweeling extra speciaal! En dan wil je dit natuurlijk ook met een leuk geboortebord kenbaar maken. Geboortebord-huren.nl heeft ook voor tweelingen een leuk aanbod in geboorteborden verhuur. 

  De namen van beide dames worden op het geboortebord gezet, want zo hoort het bij een tweeling! Zonder extra kosten uiteraard. Ook is de paal inbegrepen, het is dus alleen een kwestie van in de tuin plaatsen. Makkelijker dan dit ga je het niet krijgen. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo weet de hele buurt dat er een tweeling is geboren! Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Tweeling Zebra Roze

  Als er een tweeling is geboren, heb je waarschijnlijk geen tijd om vanalles nog te regelen om de tuin leuk te versieren. Gelukkig hoeft dat ook niet bij ons. Je boekt eenvoudig via onze website en laat het geboortebord bij jou thuis bezorgen. Kies uit één van onze bezorgopties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Tweeling Zebra Roze

  U kunt GRATIS het Geboortebord Tweeling Zebra Roze ophalen op onze locatie in Hengevelde. Wij gaan er voor zorgen dat het bord klaar staat op de afgesproken datum en tijdstip. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze contactpagina. Een belletje of appje kan uiteraard ook gewoon!

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Hulp nodig?