• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin rennende baby

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Wit, Oranje
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 55 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Rennende Baby - Huren

  Zoefff... daar gaat de rennende baby. Met een grote glimlach laat dit geboortebord iedereen in de buurt zien dat er kleintje geboren is. Niemand zal dit geboortebord missen, want zeg nou zelf: hoe leuk is dit geboortebord? 

  Een geboortebord huren doe je via geboortebord-huren.nl. Wij zijn de grootste aanbieder in geboorteborden verhuur en kunnen het complete pakket aanbieden. Een geboortebord inclusief naambordje en ook inclusief paal, makkelijker kunnen we het je niet maken. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Zo kan iedereen de rennende baby komen bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Rennende Baby

  Het geboortebord met de rennende baby laten bezorgen? Kies op de afrekenpagina voor één van onze bezorgopties en laat het geboortebord bezorgen voor het ultieme gemak! We hebben de volgende opties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Rennende Baby

  U kunt GRATIS het Geboortebord Rennende Baby komen ophalen op onze locatie in Hengevelde. De paal van het geboortebord kan in meerdere delen uit elkaar gehaald worden, waardoor het eenvoudig in iedere auto te vervoeren is.  

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina of via één van bovenstaande telefoonnummers.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Hulp nodig?