• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin baby met slaapmuts

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Groen, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 60 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Baby met Slaapmuts - Huren

  Het is zo ver! De kleine is eindelijk geboren en dat wil je hoe dan ook even goed vieren. Daar hoort natuurlijk ook een geboortebord van Geboortebord-huren.nl bij. Dit leuke geboortebord is perfect voor iedere geboorte en kan veelzijdig ingezet worden. 

  Waarom zou je kiezen voor ons? 

  Wij zijn geboortebord-huren.nl en hebben het grootste aanbod in geboorteborden verhuur. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van complete geboorteborden inclusief naambordje en paal. Wij willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken, zodat jij in je drukke leven je niet druk hoeft te maken over het regelen van een geboortebord. Er hoeft dus gelukkig niet geknutseld te worden. Alleen even eenvoudig reserveren via ons real-time voorraadbeheer systeem. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Op die manier heeft iedereen de kans op dit leuke geboortebord en natuurlijk de kleine te komen bekijken. 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Baby met Slaapmuts

  Geen tijd om het geboortebord op te komen halen of woon je verder weg? Kies dan voor één van onze bezorgopties. Wij laten het geboortebord op uw gewenste locatie bezorgen binnen enkele werkdagen. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken! Hieronder zijn de mogelijke bezorgopties weergegeven. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Baby met Slaapmuts

  Kunt u het geboortebord wel ophalen? Dan is dat uiteraard ook een prima optie. Tevens zitten hier GEEN extra kosten aan verbonden. Het geboortebord baby met slaapmuts kan opgehaald worden op onze locatie in Hengevelde. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Hulp nodig?