• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Beertje Bobbi roze met bal

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 64 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Beertje Bobbi Roze met Bal - Huren

  Hoera! Er is een meisje geboren en je bent opzoek naar een leuk geboortebord. Het geboortebord Beertje Bobbi Roze met bal is een leuk geboortebord voor in de tuin. Beertje Bobbi is aan het spelen met een bal en heeft een schattige muts op. Geen tijd om te twijfelen, want voordat je het weet is het geboortebord al verhuurd. Reserveer snel het bord en bekijk de beschikbaarheid van dit product. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Beertje Bobbi Roze met Bal

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Beertje Bobbi Roze met Bal

  U kunt GRATIS het Geboortebord Beertje Bobbi Roze met bal ophalen op onze locatie in Hengevelde. Het maakt niet uit met welke auto u komt, het geboortebord past altijd in elke auto door onze handige uitklapbare paal. 

   

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Wij beschikken over een real-time voorraadbeheer systeem, waardoor jij altijd inzicht hebt in onze actuele voorraadstanden. Het is dus ook niet mogelijk om een product, die al verhuurd is, nog te bestellen. Mocht het artikel voor de gekozen huurperiode niet meer beschikbaar zijn, dan geeft het systeem dit in de winkelwagen aan. Er worden direct vergelijkbare artikelen getoond die voor de gekozen periode nog wel beschikbaar zijn.

  U bent zelf als huurder verantwoordelijk voor eventuele schade. Mocht er onverhoopt wat zijn gebeurd, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten. We gaan dan samen kijken naar een passende oplossing.

  Ja, er kan wat verschil in bezorgkosten zitten per product, niet in variant. Er zit bijvoorbeeld wat verschil in bezorgkosten tussen een opblaasfiguur en een partytent. Dit heeft te maken met de opzettijd van het artikel.

  Hulp nodig?