• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Beertje Bobbi donkerblauw met bal

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Donker blauw
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 64 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal - Huren 

  Als er een jongen geboren is, dan ben je opzoek naar een passend geboortebord. Het geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal is een leuk geboortebord. Het kan toch haast niet anders dan dat deze jongen later een balsport gaat beoefenen? Of misschien vind je het geboortebord wel gewoon heel schattig. Huur dan snel dit geboortebord en bekijk de beschikbaarheid van dit product. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres
  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen
  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Boek in dit geval eenvoudig via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal

  Het ophalen van het Geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Daarnaast passen onze geboorteborden in elke auto. De paal van dit geboortebord is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is in 3 delen. Zo kun je eenvoudig het geboortebord ophalen zonder dat jouw auto zal beschadigen of de hele achterbank plat moet. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk ons versieringsassortiment voor een jongen onder 'versiering geboorte jongen'.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Neem eenvoudig contact met ons op via de contactpagina.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht
  Hulp nodig?