• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin baby in kinderwagen roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 56 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Baby in Kinderwagen Roze - Huren

  Hoera! Een meisje geboren! Dat moet goed gevierd worden. Dan ben je vast en zeker ook opzoek naar een leuk en uniek geboortebord. Dat komt goed uit, want wij hebben het grootste verhuuraanbod in geboorteborden. Genoeg keuze dus! Door ons real-time voorraadbeheer systeem heb jij direct inzicht in onze voorraden en ben je, na het afronden van de bestelling, verzekerd van een geboortebord. 

  Kies voor het huren van een geboortebord en bespaar veel tijd!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Laat iedereen dit leuke geboortebord bekijken. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Baby in Kinderwagen Roze

  Het geboortebord baby in kinderwagen roze laten bezorgen? Bekijk onderstaande twee mogelijkheden. Wij gaan regelen dat het bord op jouw gewenste locatie wordt bezorgd. Inclusief naambordje van de kleine meid en een stevige paal om het geboortebord in de tuin te kunnen plaatsen. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Ga dan snel naar de website van onze partner: www.geboortebord-huren.nl. En regel het direct!

  Ophalen Geboortebord Baby in Kinderwagen Roze

  U kunt GRATIS het Geboortebord Baby in Kinderwagen Roze ophalen op onze locatie in Hengevelde. Voor het bezorgen dat er een vergoeding in rekening gebracht worden. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, bij ons betaal je geen borg! Uiteraard is het de bedoeling dat het bord in dezelfde staat als deze geleverd is, weer retourgebracht wordt.

  Zeker weten! Wij beschikken over de leukste versiering voor een geboorte. Dit kan eenvoudig mee besteld worden met uw favoriete geboortebord. De versiering wordt geleverd met het gehuurde geboortebord.

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Hulp nodig?