• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin baby Olifantje met ballon roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Grijs
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 50 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Roze - Huren 

  Een meisje geboren en opzoek naar een lief en schattig geboortebord? Dit geboortebord met dit lieve baby olifantje heeft een roze ballon in de hand om de komst van de kleine te vieren. Dit geboortebord gaat zeker opvallen in de tuin, daar is geen twijfel over mogelijk. Bekijk snel de beschikbaarheid van dit geboortebord en reserveer direct.

  Geboortebord-huren.nl heeft een minimale huurperiode van 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Roze

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Roze

  Het ophalen van het Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Roze op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Daarnaast passen onze geboorteborden in elke auto. De paal van dit geboortebord is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is in 3 delen. Zo kun je eenvoudig het geboortebord ophalen zonder dat jouw auto zal beschadigen of de hele achterbank plat moet. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wel verwachten wij dat het geboortebord, in dezelfde staat als geleverd, weer wordt teruggebracht

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Hulp nodig?