• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin baby Olifantje met ballon blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 50 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Blauw - Huren 

  Hier is die dan: het Geboortebord Baby Olifantje met Ballon Blauw. Dit geboortebord met dit lieve baby olifantje heeft een blauwe ballon in de hand om de komst van de kleine te vieren. Geboortebord-huren.nl is uw partner voor het huren van een geboortebord. Op zoek naar een lief en schattig geboortebord, dan is dit bord een leuke optie. Toch opzoek naar iets anders? Geen probleem, wij hebben het grootste verhuuraanbod van Nederland en hebben dus genoeg keuze!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Olifantje met Ballon Blauw

  Een geboortebord bij jou thuis of op locatie laten bezorgen? Dat is voor ons geen probleem! Voor het bezorgen van onze geboorteborden hebben wij 2 mogelijke opties:

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Olifantje met Ballon Blauw

  Woon je in de regio Twente of Achterhoek? Dan is het ook goed mogelijk om het geboortebord olifantje met ballon blauw op te komen halen in Hengevelde. Hiervoor rekenen wij GEEN extra kosten. Ook past dit geboortebord in elke auto, dus dat hoeft het probleem niet te zijn!

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  U bent zelf als huurder verantwoordelijk voor eventuele schade. Mocht er onverhoopt wat zijn gebeurd, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten. We gaan dan samen kijken naar een passende oplossing.

  Wij leveren alle geboorteborden inclusief stevige paal.

  Hulp nodig?