• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Verlengkabel met schakelaar IP44 zwart (15m)

  2,99 / 3 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  IP waarde IP44
  Aantal stopcontacten 1
  Snoerlengte 15 meter
  Kleur Zwart

  Omschrijving

  Verlengkabel 15 meter zwart - Huren

  TIP! Is er in de tuin van de jarige geen stopcontact dichtbij? Huur dan eenvoudig een verlengkabel mee. Deze verlengkabel is 15 meter lang en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Deze professionele verlengkabel is ideaal om de tuin van de jarige te voorzien van de een toffe pop! Zo kunt u bijvoorbeeld onze Abraham Cartoon, Abraham Ouwe Lul, Sarah Tiroler of Sarah Feestend aansluiten op de verlengkabel. De verlengkabel beschikt over een IP44 bescherming, wat betekent dat deze ook in de (mot)regen kan liggen. De snoerlengte is 15 meter.

  Beveiliging

  De verlengkabel beschikt over een IP44 bescherming, wat betekent dat deze ook in de (mot)regen kan liggen. Dit betekent ook dat de uiteinden van de verlengkabel niet afgesloten hoeven worden met een plastic zak of iets dergelijks.

  Eenvoudig in gebruik

  Deze verlengkabel is plug and play! Rol de verlengkabel uit, zoek een dichtbijzijnd stopcontact (dit kan ook uiteraard binnen zijn) en sluit de blower van het opblaasfiguur aan op de verlengkabel (knopje op verlengkabel ook omzetten naar 1). Knop van de blower omzetten en blazen maar! De jarige zal blij verrast zijn met de blikvanger in de tuin! Uiteraard kan deze verlengkabel ook gecombineerd worden met onze haspel. Hierdoor kunt u ook bijvoorbeeld een LED lamp aansluiten of meerdere opblaasfiguren :)

  Let op!

  Let op met robotmaaiers; wanneer deze op de automatisch piloot gaat grasmaaien gedurende de dag. Zorg dat deze de dagen van de huur van bijvoorbeeld een pop, uitgeschakeld is of dat men deze handmatig bediend.

  Andere specificaties
  De maximale geleverde stroom voor deze verlengkabel is 230V ~ 3680W -> voor de vergelijking onze blower welke bij de pop geleverd wordt is 330 watt*

  *Dit geldt niet voor onze Abraham op Bierglas, bij deze pop wordt een blower geleverd van 380 watt.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Jazeker, onze verlengkabel beschikt over een IP44 bescherming, waardoor deze in de (mot)regen kan liggen.

  Het maximale vermogen is 2200 watt.

  Jazeker kan dat, deze is eenvoudig bij te boeken via onze website.

  Hulp nodig?