• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Aigostar LED lamp (verlichting opblaaspop/spandoek)

  4,99 / 3 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Merk Aigostar
  Kleur licht Daglicht wit
  IP waarde IP44
  Verstelmogelijkheden Kantelbaar
  Aantal watt 100 watt

  Omschrijving

  Aigostar LED lamp voor verlichten opblaaspop/spandoek - Huren

  Introductie Deze LED lamp van het merk Aigostar is ideaal om uw opblaaspop of spandoek 's avonds in de schijnwerpers te zetten. De lichtkleur van deze LED lamp is 6500K dat te vergelijken is met daglicht wit. Hierdoor kunnen voorbijgangers ook 's avonds de prachtig versierde tuin bewonderen!

  Plug And Play Deze LED lamp is direct in het stopcontact te steken. Aan deze LED lamp zit namelijk een geaarde 3-polige stekker. De aansluitstekker heeft een lengte van 150cm.

  Superhelder en energiebesparend

  De 100W LED lamp heeft zeer efficiënte leds als lichtbron die 10 keer ouder is dan conventionele lampen en helderheid van 8800 lumens. In vergelijking met conventionele halogeenlampen kan de bouwlamp meer dan 85% van het energieverbruik besparen.

  Duurzaam ontwerp

  Door aluminium behuizing en gehard glas gemaakt de led lamp hittebestendig, corrosiebestendig en schokbestendig, waardoor de levensduur van de led wordt verlengd. De levensduur bedraagt tot 25.000 uur.

  Flexibel en opvouwbaar

  Aigostar led-lamp met klaphouder, kan hij gemakkelijk in verschillende posities worden geïnstalleerd.

  Waterdicht

  Geschikt voor binnen- en buitenverlichting.De goede waterdicht garandeert de juiste werking van de led-schijnwerper in de tuin bij regen, sneeuw, hitte of kou.

  Opblaasfiguren & LED lamp

  Vanzelfsprekend mag het duidelijk zijn dat de lamp warm kan worden. Daarom geven wij het advies om de LED lamp niet binnen 4 meter van de pop te zetten. Daarmee voorkomt u dat bij het neerhalen van de pop, de pop op de led lamp terrecht komt en mogelijk schade oploopt door de hitte van de lamp in combinatie met het PVC van de pop.

  Spandoeken & LED lamp

  Vaak wordt tegelijk met het opblaasfiguur ook het spandoek verlicht. Door de pop en het spandoek wat dichter bij elkaar te zetten en de LED lamp wat verder weg te zetten, zorgt u ervoor dat beide verlicht worden. Wel goed om op te letten of er geen scherpe delen aan het frame van de spandoek zitten. Dit zodat de pop niet beschadigd kan raken door de frame van het spandoek.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Scroll op deze pagina wat omhoog om de producteigenschappen te zien. Heeft u naar het lezen van deze pagina nog vragen over onze LED lamp? Geen probleem! Neem contact met ons op via de contactpagina.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze klanten. We gaan ervan uit dat we de apparatuur compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug te krijgen. We controleren alle geretourneerde apparatuur op schades en/of afwijkingen. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Dit is voornamelijk vaak in de winter, dit door de kortere dagen. Toch zien we ook steeds meer aanvragen in de seizoenen daarom heen, denk bijvoorbeeld aan de zomer, waarin de feestjes vaak tot laat plaatsvinden. Dan is het toch erg handig en leuk om het spandoek alsnog verlicht te hebben!

  Hulp nodig?