• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Relectric kabelhaspel PRO 25 meter (3 x 2,5mm)

  7,99 / 3 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Merk Relectric
  IP waarde IP44
  Aantal stopcontacten 4
  Snoerlengte 25 meter

  Omschrijving

  Relectric kabelhaspel PRO 25mtr (3 x 2,5mm) - Huren

  TIP! Heeft u enkel een verlenging nodig naar uw stopcontact? Huur dan eenvoudig een verlengkabel mee. Deze verlengkabel is 20 meter lang en beschikt ook over een IP44 bescherming.

  Deze professionele Relectric kabelhaspel PRO 25mtr (3 x 2,5mm) met 4 stopcontacten is perfect om de tuin van de jarige te voorzien van de tofste elementen! Zo kunt u bijvoorbeeld onze opblaaspop aansluiten op de haspel in combinatie met onze LED lamp. De haspel bevat een kinderbeveiliging, overspanningsbeveiliger & IP44 bescherming, wat betekent dat deze ook in de (mot)regen kan staan. De snoerlengte is 25 meter inclusief handvat en oprolknop.

  Beveiliging

  Om het werken met onze haspel zo veilig mogelijk te maken, is onze Relectric kabelhaspel PRO 25mtr (3 x 2,5mm) voorzien van kinderbeveiliging, overspanningsbeveiliger & IP44 bescherming. Hierdoor kan onze haspel ook in de regen staan en is het niet nodig om deze af te dekken met een plastic zak of vuilniszak. Voor de veiligheid zijn de stopcontacten afgedekt met een klepje, zodat de stroompunten die niet in gebruik zijn, afgedekt zijn en hier geen water in kan lopen.

  Eenvoudig in gebruik

  Onze haspel bevat een handvat en oprolknop waarmee de haspel eenvoudig op- en af te rollen is. Door de dikke kabelvan 3 x 2,5mm kan de kabelhaspel tegen een stootje.

  Let op!

  Let op met robotmaaiers; wanneer deze op de automatisch piloot gaat grasmaaien gedurende de dag. Zorg dat deze de dagen van de huur van bijvoorbeeld een pop, uitgeschakeld is of dat men deze handmatig bediend.

  Andere specificaties
  De maximale geleverde stroom voor deze haspel is 230V ~ 1200W (als de haspel is opgerold) -> voor de vergelijking onze blower welke bij de pop geleverd wordt is 330 watt*
  De maximale geleverde stroom voor deze haspel is 230V ~ 3600W (als de haspel is afgerold) -> voor de vergelijking onze blower welke bij de pop geleverd wordt is 330 watt*

  *Dit geldt niet voor onze Abraham op Bierglas, bij deze pop wordt een blower geleverd van 380 watt.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Jazeker! Deze vindt je onder de categorie 'Accessoires'.

  Jazeker kan dat! Let er wel op dat de maximale capaciteit niet wordt overschreden. Dit is 1200 watt bij een opgerolde haspel en 3600 watt bij een afgerolde haspel.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze klanten. We gaan ervan uit dat we de apparatuur compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug te krijgen. We controleren alle geretourneerde apparatuur op schades en/of afwijkingen. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Hulp nodig?