• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin vliegende ooievaar babyblauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Wit, Zwart, Blauw
  Hoogte bord 47 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 212 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Vliegende Ooievaar Babyblauw - Huren

  Jaja, het is zover! De kleine is in aantocht en dit wil je goed gaan vieren! Met het geboortebord vliegende ooievaar babyroze zit je goed! Tenminste als het een meisje is dan. Met dit leuke geboortebord in de tuin is het gegarandeerd een feestje. Vergeet je niet nog wat extra versiering bij te bestellen om de tuin compleet om te toveren? 

  Vul de naam van de kleine in en wij regelen dat de naam op het geboortebord staat als deze afgeleverd wordt. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Is de naam nog niet bekend? Bestel dan wat plakletters bij om de naam zelf op het geboortebord te zetten. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal

  ✔ Ruim aanbod geboorteborden

  ✔ Naambordje met naam

  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Vliegende Ooievaar Babyblauw

  Reserveer dit geboortebord en laat hem bezorgen op jouw gewenste dag op de locatie die jij wil! Het geboortebord zal geleverd worden in een stevige doos, inclusief naam en paal om het geboortebord te kunnen plaatsen in de tuin. Kies wat betreft bezorgen uit onderstaande twee opties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Vliegende Ooievaar Babyblauw

  Het geboortebord Vliegende Ooievaar Babyroze mag ook op de eerste dag van de huurpeirode opgehaald worden op onze locatie in Hengevelde. Het ophalen van een geboortebord is bij ons GRATIS. Elk bord kan eenvoudig meegenomen worden, doordat de palen van onze geboorteborden uit elkaar te halen zijn. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Wij hebben verschillende betaalmethodes: contant, betaalverzoek, iDeal, Klarna of SEPA overboeking.

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Hulp nodig?