• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Zwaaiende gele giraffe

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Geel, Bruin
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 51 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Zwaaiende Gele Giraffe - Huren

  Deze leuke en lieve gele giraffe is al zwaaiend iedereen aan het verwelkomen. Het geboortebord zwaaiende gele giraffe is te huur bij Geboortebord-huren.nl en is een leuke toevoeging in ons assortiment. Wij leveren dit geboortebord inclusief stevige paal (die uit elkaar te halen is) en inclusief naambordje met de naam van de zoon of dochter. 

  Minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Bezorgen op de 1ste dag van de huurperiode en terugsturen (of terugbrengen) op de laatste dag van de huurperiode. Zo heeft iedereen de tijd om de kleine en het geboortebord te komen bekijken.

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Zwaaiende Gele Giraffe 

  Het geboortebord zwaaiende gele giraffe laten bezorgen? Kies dan op de afrekenpagina voor bezorgen en maak één keuze uit onderstaande keuzes. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Zwaaiende Gele Giraffe 

  U kunt GRATIS het Geboortebord Zwaaiende Gele Giraffe ophalen op onze locatie in Hengevelde. Het maakt niet uit met welke auto u komt, het geboortebord past altijd in elke auto door onze handige uitklapbare paal. 

   Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Hulp nodig?