• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Ooievaar wolk Blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 57 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Ooievaar Wolk Blauw - Huren 

  We kunnen niet ontkennen dat het geboortebord Ooievaar Wolk Blauw één van onze hardlopers is uit ons geboorteborden assortiment. En dat is ook niet zo heel gek, want dit bord heeft alle ingrediënten. Het is een echte eyecatcher in de tuin van de kersverse ouders.

  Geen tijd om zelf een geboortebord in elkaar te knutselen? Geen probleem, bij ons regel je alles zonder dat het je veel tijd en moeite kost. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen onze geboorteborden afleveren op het door uw aangegeven adres. Je hoeft zelf alleen nog maar het bord in de tuin te plaatsen. Makkelijker dan dit kan niet!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Ooievaar Wolk Blauw

  De meest gekozen optie is het bezorgen van het geboortebord. Hiervoor hebben we twee mogelijke opties.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Ooievaar Wolk Blauw

  Woon je in de omgeving Twente & Achterhoek en heb je de mogelijkheid om het geboortebord zelf op te komen halen op onze locatie in Hengevelde? Dat kan! Het geboortebord ooievaar wolk blauw kan GRATIS opgehaald worden. Aan het einde van de huurperiode kan het bord ook weer eenvoudig teruggebracht worden op hetzelfde adres. Het vervoeren van het geboortebord is eenvoudig dankzij de inklapbare paal die wij zelf ontwikkeld hebben. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Wij hebben verschillende betaalmethodes: contant, betaalverzoek, iDeal, Klarna of SEPA overboeking.

  Hulp nodig?