• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Ooievaar als piloot verkleed

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Geel, Wit, Bruin
  Hoogte bord 76 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 231 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Ooievaar als Piloot Verkleed - Huren 

  Een jongen of meisje geboren? De meest populaire geboorteborden blijven toch wel de borden met een ooievaar. Dit grote en opvallende geboortebord is geschikt voor beide geslachten en zal zeker opvallen in de tuin. Geboortebord-huren.nl levert het geboortebord inclusief stevige paal en naam van het kind. Makkelijk en snel een geboortebord huren doe je bij ons!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Ooievaar als Piloot Verkleed

  Ondanks de grote afmetingen van dit geboortebord (76 cm x 80cm) en de bijgeleverde paal, is het mogelijk om dit geboortebord eenvoudig te laten bezorgen op uw gewenste adres. Wij hebben hiervoor 2 verschillende opties beschikbaar:

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Ooievaar als Piloot Verkleed

  Het ophalen van het Geboortebord Ooievaar als Piloot verkleed op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Aan het einde van de huurperiode kan het bord ook weer eenvoudig teruggebracht worden op hetzelfde adres. Het vervoeren van het geboortebord is eenvoudig dankzij de inklapbare paal die wij zelf ontwikkeld hebben. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38

  Als u uw favoriete geboortebord in de winkelwagen plaatst en de huurperiode invult, ziet u direct of het product voor de aangegeven datum nog beschikbaar is.

  Via onze contactpagina kun je heel eenvoudig een contactformulier invullen. Wij zorgen dat je binnen enkele uren een reactie hebt. Een belletje of appje kan natuurlijk ook!

  Hulp nodig?