• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin ooievaar Harley Davidson Babyson

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Bruin, Zwart, Wit, Groen
  Hoogte bord 63 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 228 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Ooievaar Harley Davidson Babyson - Huren

  Op zoek naar een stoer geboortebord? Dan is dit wellicht een leuke optie, het geboortebord ooievaar harley davidson babyson geboortebord waarbij de ooievaar aan het rijden is op de motor. Samen met de kleine baby aan het touren! Een uniek en leuk geboortebord om te plaatsen in de tuin van de kersverse ouders.

  Wij leveren onze geboorteborden inclusief naambordje en paal. Daar hoef je zelf niet achteraan te gaan. Bekijk de beschikbaarheid van dit geboortebord door het artikel in de winkelwagen te plaatsen en de gewenste huurperiode aan te geven. Helaas niet meer beschikbaar? Wij laten je vergelijkbare geboorteborden zien, zodat je altijd een alternatief wordt aangeboden. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00). Zo kan iedereen dit stoere geboortebord samen met de kleine spruit bewonderen. Kies voor geboortebord-huren.nl is profiteer van extra voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Ooievaar Harley Davidson Babyson

  Geen zin om het geboortebord op onze locatie in Hengevelde op te halen? Groot gelijk en bovendien ook niet nodig, want wij bezorgen onze geboorteborden door heel Nederland. Kies uit één van onderstaande opties om uw geboortebord te laten bezorgen. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Ooievaar Harley Davidson Babyson

  Toch het geboortebord ooievaar harley davidson babyson zelf komen ophalen? Ook geen probleem en bovendien ZONDER extra kosten! Kies op de afrekenpagina voor zelf ophalen. Check wel even hoever het rijden is, anders is het jammer van de tijd en kun je beter voor onze tweede optie bezorgen kiezen. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Hulp nodig?