• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Blije baby op ooievaar

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Wit, Zwart, Oranje
  Hoogte bord 78 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 233 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Blije Baby op Ooievaar - Huren

  Een blije baby op de rug van een ooievaar. Dit is weer een van onze leuke varianten met een ooievaar. De ooievaar heeft zelfs een naambordje vast waar de naam van de kleine ingezet kan worden. Hoe leuk is dat zeg! Geboortebord-huren.nl zorgt ervoor dat dit geboortebord kant en klaar wordt afgeleverd op het door uw gewenste adres. Ook een paal wordt geregeld. Eén ding is zeker: als je je geboortebord bij ons besteld, ben je verzekerd van een leuk geboortebord zonder dat het veel moeite kost. 

  Wij hebben een minimale huurperiode van 10 dagen (= € 25,00). Langer huren is natuurlijk ook geen probleem. In de winkelwagen kunt u zelf aangeven welke periode u het bord graag wilt huren. Reserveer en bestel direct en profiteer van de volgende voordelen: 

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Blije Baby op Ooievaar

  Geen tijd om het geboortebord blije baby op ooievaar op te halen? Dat begrijpen we. Onze geboorteborden inclusief paal kunnen we makkelijk en eenvoudig versturen. Kies voor deze optie bij het afrekenen en reserveren van uw favoriete geboortebord. We hebben de volgende twee opties:

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Blije baby op Ooievaar

  U kunt GRATIS het Geboortebord Blije baby op Ooievaar ophalen op onze locatie in Hengevelde. Het maakt niet uit met welke auto u komt, het geboortebord past altijd in elke auto door onze handige uitklapbare paal. 

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Party Verhuur Twente is gevestigd in Hengevelde (Overijssel) aan het Wegereef 38

  Heel eenvoudig, even een belletje of een appje is genoeg! Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Hulp nodig?