• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin Ooievaar Blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit, Oranje
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 56 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Ooievaar Blauw - Huren 

  Een super hip en fris geboortebord met een ooievaar die een jongetje in de draagdoek heeft. Hoe leuk is dit geboortebord? Een van de leuke varianten met een ooievaar als middelpunt. Huur dit geboortebord via geboortebord-huren.nl en verzeker jezelf van een uniek geboortebord inclusief naam en paal. 

  Zelf knutselen om een geboortebord in elkaar te zetten en de naam is verleden tijd. Dat deden ze vooral vroeger. Nu huur je een geboortebord. Zo ben je ook geen extra opslagruimte kwijt om het bord voor de volgende geboorte op te slaan. Nee, je kiest gewoon weer een leuk en nieuw model uit. We hebben ten slotte het grootste verhuuraanbod van geboorteborden over heel Nederland!

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Ooievaar Blauw

  Het geboortebord Ooievaar Blauw laten bezorgen? Geen probleem, wij regelen dat het geboortebord wordt bezorgd op het door uw aangegeven adres. Alleen het geboortebord in de tuin plaatsen en het staat! Bestel ook direct versieringsartikelen mee om de tuin geheel om te toveren. Voor het bezorgen hebben wij twee opties. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Ooievaar Blauw

  Ophalen van het geboortebord ooievaar blauw is GRATIS. Dit kan makkelijk en eenvoudig op onze locatie in Hengevelde. Ook het terugbrengen van het geboortebord kan op deze locatie, op de laatste dag van de huurperiode. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Dit is puur ter illustratie, wij leveren onze geboorteborden altijd met de naam van het kind.

  Wij hebben verschillende betaalmethodes: contant, betaalverzoek, iDeal, Klarna of SEPA overboeking.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Hulp nodig?