• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin kuikentje uit ei

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Geel, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 50 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje, Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Kuikentje uit Ei - Huren

  Een geboortebord die inzetbaar is voor zowel een jongen als een meisje? Kies dan voor dit geboortebord waar het kuikentje uit een ei komt! Een uniek geboortebord die niet hetzelfde is als alle standaard geboorteborden met een ooievaar, maar wel zeker net zo leuk. Decoreer de tuin van de kersverse ouders met dit geboortebord en je bent verzekerd van een goed versierde tuin. 

  De huur voor dit geboortebord is minimaal 10 dagen (= € 25,00), maar langer huren is uiteraard ook geen probleem. Dan kan in iedergeval iedereen dit leuke bord bewonderen! Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Kuikentje uit Ei

  Wij bezorgen onze geboorteborden eenvoudig op het door uw aangegeven adres. Zo heeft u zelf geen omkijk naar het regelen voor het ophalen en terugbrengen van het bord. Alles is voor u geregeld, de naam en de bevestiging voor in de tuin. Makkelijker kan het niet! Kies uit één van onze opties voor het bezorgen van het geboortebord kuikentje uit ei.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Kuikentje uit Ei

  Het ophalen van het Geboortebord Kuikentje uit Ei op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Ook dit hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt, doordat de paal van alle geboorteborden inklapbaar is. Zo kan die heel eenvoudig in elke auto meegenomen worden en hoef jij je niet druk te maken over eventuele beschadigingen of dat het geboortebord uberhaut wel past. Kies voor geboortebord-huren.nl en kies voor gemak en zekerheid. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen of meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Klik op reserveren en bekijk direct de beschikbaarheid in de winkelwagen. Niet beschikbaar? Probeer eerst een andere tijd en anders ziet u gelijk de alternatieven. Met 50 borden hebben wij altijd een geschikt bord!

  Hulp nodig?