• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin koe met fles blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Zwart, Wit
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 54 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Koe met Fles Blauw - Huren

  Het geboortebord van een koe met een melkfles op een steigerhout print in het blauw, kies deze leuke verschijning voor in de tuin als er een jongetje geboren is. Misschien wel toepasselijk om te plaatsen op een boerderij of gewoon omdat het een opvallend geboortebord is. 

  Wij hanteren een minimale huurperiode van 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Huur je geboortebord via Geboortebord-huren.nl en profiteer van vele voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Koe met Fles Blauw 

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Koe met Fles Blauw

  Het ophalen van het Geboortebord Beertje Bobbi Donkerblauw met bal op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Daarnaast passen onze geboorteborden in elke auto. De paal van dit geboortebord is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is in 3 delen. Zo kun je eenvoudig het geboortebord ophalen zonder dat jouw auto zal beschadigen of de hele achterbank plat moet. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, het is niet toegestaan om onze geboorteborden in de grond te slaan. Hier zijn de geboorteborden niet tegen bestemd. Gebruik een grondboor of schep om het geboortebord te plaatsen.

  Als jullie de naam van het kind weten, kan deze op de productpagina ingevuld worden. Wij leveren een gratis naambordje bij het geboortebord.

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te voorzien.

  Hulp nodig?