• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin koe met fles roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Wit, Zwart
  Hoogte bord 80 cm
  Breedte bord 54 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 235 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Koe met Fles Roze - Huren

  Het geboortebord van een koe met een melkfles op een steigerhout print in het roze, een super ludiek geboortebord! Als er een meisje is geboren, dan is dit geboortebord een leuke optie! Misschien wel toepasselijk om te plaatsen op een boerderij of gewoon omdat het een leuk opvallend geboortebord is. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Koe met Fles Roze

  Voor het bezorgen van jouw favoriete geboortebord hebben we maar liefst 2 verschillende opties. Dit is afhankelijk van het afleveradres van het geboortebord.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Kiest u voor deze optie? Boek dan via www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Koe met Fles Roze

  Het ophalen van het Geboortebord Tuin Koe met Fles Roze op onze locatie in Hengevelde is GRATIS. Daarnaast passen onze geboorteborden in elke auto. De paal van dit geboortebord is zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit elkaar te halen is in 3 delen. Zo kun je eenvoudig het geboortebord ophalen zonder dat jouw auto zal beschadigen of de hele achterbank plat moet. 

  Extra informatie geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hier ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  De prijzen op onze website zijn allemaal inclusief BTW.

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze klanten. We gaan ervan uit dat we de apparatuur compleet en in dezelfde staat als deze geleverd is, terug te krijgen. We controleren alle geretourneerde apparatuur op schades en/of afwijkingen. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Zeker weten! Al onze materialen zijn te vervoeren met elke personenauto. Het formaat van het desbetreffende item is te vinden op de productpagina. Onze opblaasfiguren worden vervoerd in een transporttas. Dit is te vergelijken met een weekendtas en weegt ongeveer 15 kilo.
  Hulp nodig?