• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin kinderwagen roze

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Roze, Wit
  Hoogte bord 78 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 233 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Meisje

  Omschrijving

  Geboortebord Kinderwagen Roze - Huren

  Wat is er nou beter dan een retro kinderwagen in de tuin van de kersverse ouders? Wij denken dat je de ouders heel blij maakt met dit unieke geboortebord in de vorm van een kinderwagen met natuurlijk de naam van het meisje! Dit geboortebord is niet standaard met een ooievaar, maar 'gewoon een keer wat anders'. Twijfel niet en huur dit geboortebord direct voor in de tuin. Check in de winkelwagen of het geboortebord voor de gewenste datum nog beschikbaar is. Wacht niet te lang! 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo weet je zeker dat iedereen dit leuke geboortebord heeft kunnen bewonderen!

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Kinderwagen Roze

  Een geboortebord nodig op locatie? Wij leveren onze geboorteborden heel eenvoudig op de door uw gewenste locatie. We regelen alles alles van A tot Z, je hoeft zelf alleen het geboortebord in de tuin te plaatsen. Dat is binnen enkele minuten geregeld! Het bezorgen van het geboortebord kinderwagen roze is mogelijk door heel Nederland. Wij hebben twee opties om het geboortebord te bezorgen. 

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Kinderwagen Roze

  Ook kunt het geboortebord zelf komen ophalen op onze locatie in Hengevelde (Overijssel). Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Ophalen is eenvoudig en snel. Twijfel je of het geboortebord wel in de auto past, omdat het inclusief paal is? Dat is niet nodig, want onze palen kunnen uit elkaar gehaald worden, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is in de achterbak van de auto.

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een meisje.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Nee, wij rekenen geen borg voor onze geboorteborden. Wij gaan ervan uit dat onze geboorteborden in dezelfde staat als deze geleverd is, retour gestuurd wordt. Mochten wij onverhoopt toch schade constateren, dan zijn de kosten voor de huurder.

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Wij hebben verschillende betaalmethodes: contant, betaalverzoek, iDeal, Klarna of SEPA overboeking.

  Hulp nodig?