• Vraag of advies nodig?
 • Bel ons:  0681714060 of0618663831
 •  info@partyverhuurtwente.nl
 • Geboortebord tuin kinderwagen blauw

  25,00 / 10 dagen
  Reserveren
  Opties bekijken

  Producteigenschappen

  Materiaal bord Dibond
  Kleur bord Blauw, Wit
  Hoogte bord 78 cm
  Breedte bord 80 cm
  Totale hoogte (incl. paal) ca. 233 cm
  Minimale huurperiode 10 dagen
  Geslacht Jongen

  Omschrijving

  Geboortebord Kinderwagen Blauw - Huren

  Wat is er nou beter dan een retro kinderwagen in de tuin van de kersverse ouders? Wij denken dat je de ouders heel blij maakt met dit unieke geboortebord in de vorm van een kinderwagen met natuurlijk de naam van het jongetje! Wist je dat wij onze geboorteborden standaard leveren inclusief naambordje van het kind? En ook inclusief stevige paal? Super makkelijk, want daardoor heb je zelf geen werk met het knutselen van een goed geboortebord. 

  De minimale huurperiode is 10 dagen (= € 25,00), zo kan de kraamvisite ook het mooie bord bewonderen. Profiteer van onze voordelen:

  ✔ Inclusief stevige paal
  ✔ Ruim aanbod geboorteborden
  ✔ Naambordje met naam
  ✔ Eenvoudig retourneren

  Standaard huurperiode = 10 dagen

  1e dag: Bezorgd op uw adres

  2e dag t/m 9e dag: Feestdagen

  10e dag: Retour

  Bezorgen Geboortebord Kinderwagen Blauw

  Een geboortebord nodig op locatie? Daar zijn wij in gespecialiseerd. Kies uit één van onze bezorgmethodes en binnen no-time heb jij een kant en klaar geboortebord beschikbaar. Wij hebben twee mogelijke opties voor jullie beschikbaar.

  Optie 1: Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan kun je gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Wij brengen en plaatsen dan het geboortebord en halen deze aan het einde van de huurperiode weer netjes op. 

  Optie 2: Woon je buiten Twente & Achterhoek of wil je liever het geboortebord opgestuurd hebben? Onze geboorteborden zijn zo ontwikkeld dat de paal uit elkaar gehaald kan worden. Waardoor wij het complete pakket eenvoudig naar u toe kunnen sturen met een postkoerier. Op die manier zijn wij altijd in de buurt! Wanneer u deze optie kiest, kunt u eenvoudig bestellen via onze partner: www.geboortebord-huren.nl.

  Ophalen Geboortebord Kinderwagen Blauw

  U kunt GRATIS het Geboortebord Kinderwagen Blauw ophalen op onze locatie in Hengevelde. Het maakt niet uit met welke auto u komt, het geboortebord past altijd in de auto. De palen van onze geboorteborden zijn namelijk eenvoudig uit elkaar te halen.  

   

  Extra informatie Geboortebord huren

   - Vergeet geen versieringsartikelen bij te bestellen om de tuin van de kersverse ouders zo leuk mogelijk te versieren. Bekijk hieronder ons versieringsassortiment voor een jongen.

  - Het geboortebord kan niet in de grond geslagen worden. Gebruik hiervoor een grondboor of schep. 

  - Wij rekenen GEEN borg voor onze geboorteborden.


  Veelgestelde vragen (FAQ's)

  Dit is puur ter illustratie, wij leveren onze geboorteborden altijd met de naam van het kind.

  Wij hebben verschillende betaalmethodes: contant, betaalverzoek, iDeal, Klarna of SEPA overboeking.

  Een grondboor of schep(je). Het geboortebord mag NIET in de grond geslagen worden doormiddel van een hamer bijvoorbeeld.

  Hulp nodig?